reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

wizytka na 12 a ja sie stresuje juz od 5 rano niespie:confused2: wmawiam sobie ze to tylko infekcja choc mialam straszne sny w nocy:zawstydzona/y:ale przyjmuje z gory zalozenie ze dostane leki i wracam do domu i ze wszystko jest wporzadku:tak:inaczej juz bym tu po scianach lazila ze stresu:sorry:

reklama
azorek czekamy na relację:- na pewno będzie dobrze :-)

Kasiu mam jeszcze trochę czas:-) dziś byłam w szkole rodzenia i była z nami dziewczyna która ma termin za tydzień :szok: jej ostatni dzień w pracy był dziś ;-) w sumie to przerażona co będzie robić przez ten tydzień... zobaczymy czy na ostatnich zajęciach za tydzień będzie czy już nie zdąży...

co do zagnieżdżania to następuje raczej między 5 a 10 dniem po zapłodnieniu, plamienie w terminie spodziewanej @ może się pojawić bo to termin @ :tak:

azorku
&&& pisz jak tam!!!

abed
to ja podziwiam twoją koleżankę i mam nadzieję że też będę w super formie do końca :-) a co do pakowania torby do szpitala to ja jednak zrobię to kilka tygodni wcześniej, przynajmniej te najpotrzebniejsze rzeczy no bo jakby się zaczęło przed czasem...tfu tfu tfu

no ja mam już najpotrzebniejsze rzeczy gotowe... ale np. ubrań na wyjście nie mam jeszcze gotowych... myślę że to może mąż ogarnąć jak by co... ale zrobię to w najbliższym czasie :-)

kasia-natka no napisałam po 2 tygodniu a miałam na myśli że w drugim czy po pierwszym no nie istotne, grunt że czasami zdarza sie krwawienie i kobieta myśli że to @ a tu niespodzianka ;-)

jestem juz:-)dziekuje za trzymanie kciukaskow. ciaza prawidlowa fasolek ma 7mm wiec ma wiek wg mojego suwaczka:tak:niby jeden dzien mlodszy niz na suwaczku;-):sorry: serduszko slicznie pulsuje wiec jest gicior cysty zadnej nie mam. ale ma mega zrosty i to przez nie mam te bole:wściekła/y:i tak bedzie mnie meczylo cala ciaze niestety. po ciazy mam sie zglosic do lekarza i na laparo zeby usuneli zrosty:tak:

heheh abed ja zaczynam a ty juz konczysz:-D do szpitalama wyjscie spodnie ciazowe jeszcze ci sie moga przydac:tak:ja mialam zzo (epidural) ibylam troszke opuchnieta a dwa ze brzuszek sie przeciez nie zassal do srodka:sorry: ehhh w sumie do tej pory sie nie zassal:sorry: i jak bede dalej tyle jesc to dobiej chyba do 90-100kg w tej ciazy:szok:

reklama
jestem juz:-)dziekuje za trzymanie kciukaskow. ciaza prawidlowa fasolek ma 7mm wiec ma wiek wg mojego suwaczka:tak:niby jeden dzien mlodszy niz na suwaczku;-):sorry: serduszko slicznie pulsuje wiec jest gicior cysty zadnej nie mam. ale ma mega zrosty i to przez nie mam te bole:wściekła/y:i tak bedzie mnie meczylo cala ciaze niestety. po ciazy mam sie zglosic do lekarza i na laparo zeby usuneli zrosty:tak:

Azorek serdecznie Ci gratuluję, ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by dalej szlo równie szczęsliwie:-)

Do góry