reklama
trix gratuluję :-) Widzicie dziewczyny wy też się doczekacie :-) coś mi się wydaję że szybko
Ja tu zaglądam ale pracując i będąc w ciąży czasami nie mam siły usiąść :-( a jeszcze w tym tygodniu najpierw myślałam że mam zapalenie pęcherza, później że dzidzia mnie maltretuje... okazało się że jednak zapalenie i mam antybiotyk... a na dodatek przez dwa dni tak wymiotowałam że nawet nic nie mogłam pić... nie wydaje mi się że to było ciążowe bo było strasznie... no ale na szczęście jest już lepiej i mam nadziej że nie wróci już...
Ja tu zaglądam ale pracując i będąc w ciąży czasami nie mam siły usiąść :-( a jeszcze w tym tygodniu najpierw myślałam że mam zapalenie pęcherza, później że dzidzia mnie maltretuje... okazało się że jednak zapalenie i mam antybiotyk... a na dodatek przez dwa dni tak wymiotowałam że nawet nic nie mogłam pić... nie wydaje mi się że to było ciążowe bo było strasznie... no ale na szczęście jest już lepiej i mam nadziej że nie wróci już...
kasia.natka
Fanka BB :)
abed dobrze że już lepiej się czujesz i oby tak było już do porodu &&& a jak tylko wystarczy ci sił to zaglądaj do nas
a i pamiętaj o mnie z tymi namiarami na ginów
a i pamiętaj o mnie z tymi namiarami na ginów
kasia.natka
byłoby cudownie abedku gdybyś miała rację ale nie chcę się nakręcać...
a tak poza tym to piękne masz suwaczki :-)
a tak poza tym to piękne masz suwaczki :-)
chyba takie czasy zewsząd słychać że jest ciężej jedni planują wracać ja myślę czy by nie spróbować i wyjechać :-) Ja mam o tyle trudno że sama wychowuję dzidzię ojciec rozmyślił się jak mały miał 4 miesiące jest ciężko finansowo... ale co tam najważniejsze zdrowie i aby mały dobrze się rozwijał. A abed jak znosisz ciążę?
ja czuję się dobrze :-) tylko w ostatnim tygodniu złapałam zapalenie pęcherza no i niestety antybiotyk :-( ale już jest lepiej i mam nadziej że nie wróci... przy tym wymiotowałam przez dwa dni ale to tak strasznie że nawet wodę którą piłam... zdarzyło mi się to drugi raz w ciągu ciąży i cieszę się że nie mam tak częściej...
a w środę idę na "pierwsze" USG :-) mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:-)
jaimis a jak ty sobie radzisz sama?? "tatuś" chyba coś płaci?? nie boisz się sam wyjeżdżać??
a w środę idę na "pierwsze" USG :-) mam nadzieje że wszystko będzie dobrze:-)
jaimis a jak ty sobie radzisz sama?? "tatuś" chyba coś płaci?? nie boisz się sam wyjeżdżać??
reklama
gwiazdeczka27
abed trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze daj znac po usg :-) a u mnie nadal ciazy nie ma :-(