reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

dziewczynki może my powinnyśmy założyć nowy wątek :-) pos-ówki w ciąży albo mamusie ;-) a bojąca dołączy do nas w przyszłym miesiącu :-) tak coś czuję :-) żebyśmy wiedziały co u nas:-)

reklama
no wreszcie zagladnelam na watek :D i same dobre wiesci :D jeszcze troche i ja sie zaczne starac hehehehe juz normalnie X stawiam w kalendarzu i dni odliczam do staran :D heheheh kasia gratki :) bedzie dobrze napewno zamartwianie sie nie pomaga bo fasolek badz fasolinka (;]) tez odczuwa wszystko to co ty :) &&&&&& zacisniete za was wszystkie i zeby wam te 9 mcy minelo bez przygod :*

@ Abed: ty juz marudzisz ze sily nie masz na bb??? ;] poczekaj poczekaj juz nie bawem nie bedziesz miec czasu zeby sie...w spokoju i zalatwic heheheh jak zostawalam sama z mloda to pare razdy sie zdarzylo ekhhmm niezdazyc na siusiu :/:(( no ale jak na (o)(o) wisiala to nie maialam nawet jak pojsc hehehehe bylo wesolo heheh ale juz mi sie teskni bardzo do takich rzeczy :)

nie marudzę a przynajmniej się staram :-) ale jak coś męczy nie można wziąć tabletkę, w pracy się siedzi 9 h i udaje że wszystko dobrze... i jeszcze mam świadomość że powinnam dbać o to co jest w środku... to mi się nic nie chce jak wracam do domu :-( ale jak mnie żadne choróbsko nie bierze to jest ok :-)

dziewczynki może my powinnyśmy założyć nowy wątek :-) pos-ówki w ciąży albo mamusie ;-) a bojąca dołączy do nas w przyszłym miesiącu :-) tak coś czuję :-) żebyśmy wiedziały co u nas:-)

Wątek by się przydał bo coraz tu lepiej:)

Witajcie dziewczyny.
Zauważyłam ten wątek dopiero wczoraj. Kilka lat temu tez mi powiedziano, że prawdopodobnie mam PCO (późne @ itp.)

Zapisuje się do Was bo ostatnio bardzo powiało tu optymizmem. Jestem na etapie regulowania @ luteiną i wypatrywania w cyklach owulacji, ale póki co cisza.
Mój pierwszy Aniołek (od razu po dstawieniu anty, raczej zaskoczenie) odszedł w 11 t.c. kilka miesięcy temu. Staramy sie od dwóch cykli, ale póki co nic......
Trzymam kciuki za zafasolkowane :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie kobietki :-)
witaj Kruszka, fajnie że postanowiłaś do nas dołączyć i od razu zaciskam kciuki za twoje II &&&
kochane ja też mam lenia ale to chyba bardziej ze zmęczenia, jakoś w ogóle nie mam siły :szok: a dziś wreszcie idę do gina więc proszę o kciuki
pozdrowionka

reklama
Do góry