gwiazdeczka27 ja wiem że zawsze są 2 strony medalu, ale to co pracodawcy teraz wyczyniają w głowie się nie mieści, ja w ciąży do końca chodziłam do pracy, strałam się żeby pracodawca zbytnio nie "ucierpiał" na mojej ciąży a co i tak pierwszego dnia po macierzyńskim dostałam wypowiedzenie... a teraz pracuję za tak marną kasę oczywiście na rozmowie obiecali inną kasę ręce opadają... jak ne masz znajomości, nie podlizujesz się i nei donosisz to jesteś traktowany okropnie... chore czasy i lepszych nie ma co się spodziewać... ale koniec biadolenia podobno trzeba myśleć pozytywnie ;-)
reklama
gwiazdeczka27
Fanka BB :)
jaimis tu niestety tez nie jest tak kolorowo jak bylko kiedys tez sie troszke pogorszylo ale da sie zyc no trzeba myslec pozywtywnie ale czasme sie chyba nie da
azorek84
mama Amelii 2009
alez tu cisza nastala :O mnie zmeczyla jelitowka i ledwo zipie...mezasty i mloda tez zalapali ehhh mam dosc oby limit chorob juz zostal przez nas wyczerpany na conajmniej rok bo sie wykoncze :/
kasia.natka
azorku mnie katar wykańcza już chyba z 10 dni
kasia.natka
bojąca ja też bym chciała wiedzieć co tak długo przyczepił się normalnie i chce odpuścić
a u ciebie jak tam? zaczęłaś już cykl starankowy?
a u ciebie jak tam? zaczęłaś już cykl starankowy?
kasia.natka
trix super! GRATULUJE!!! wreszcie jakieś pozytywne wieści na naszym wątku :-) ależ się cieszę!!!
i oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&&
i oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&&
bojąca
trix gratuluję
kasia we wtorek skończyla mi się @ więc zaczeliśmy staranka, wygnaj w końcu ten paskudny katar
swoją drogą ten wątek przynosi nam ostatnio same dobre nowiny i super w końcu kazdy dostanie swoja fasolkę
kasia we wtorek skończyla mi się @ więc zaczeliśmy staranka, wygnaj w końcu ten paskudny katar
swoją drogą ten wątek przynosi nam ostatnio same dobre nowiny i super w końcu kazdy dostanie swoja fasolkę
Ostatnia edycja:
reklama
kasia.natka
bojąca więc skoro szczęśliwy cykl wystartował to kciuki zaciśnięte a ty z mężem w radosnych przytulankach nie ustawaj &&&