reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zespół policystycznych jajników

Witam Dziewczyny!
Staram się o dzidziusia,już jakieś pół roku. Właśnie się okazało że mam PCOS. Dostałam tabletki Clostibegyt, wzięłam od 3 dnia cyklu przez 5 dni po jednej. Teraz mam robić testy owulacyjne i jak wyjdą dodatnie to udać się na usg.
Mam pytanie! Po ilu dniach te tabletki spowodują owulację?? Mogą nie wywołać?
No i czy któraś z Was miała taką chorobę a jednak zaszła w ciąże i ma fasolkę ?:) Ja już jedno dziecko mam, urodziłam 5 lat temu, mam 27 lat i teraz takie problemy :(
Proszę pomóżcie. Dziękuję

reklama
gosiak to mamy podobna sytuacje ja tez mam synka 4 lata i teraz stramy sie od 2 lat o dzidzie i nic tez mam pco i dostalam tablketki tylko troszke inaczej sie nzaywaja ale ja mieszkam w szkocji

abed ja też byłam w ciąży chora że brałam antybiotyk pierwszy miesiąc nawet nie wiedziałam że jestm w ciąży, ale 2 kolejne było mi ciągle niedobrze ale jak skończył się 1 trymestr jak ręką odjąć do końca ciąży czułam się bardzo dobrze, mam nadzieję że nidługo i u ciebie nieprzyjemne aspekty ciąży miną :-) I jak tam po usg???
A tatusiek nic nie dokłada się odbiło mu jak mały miał 4 miesiące i odszedł i czekałam czy go sumienie ruszy, ale jak olał urodziny syna złożyłam o alimenty i czekam teraz na sprawę, już się boję nienawidzę takich sytuacji myślałam że sami się dogadamy ale.... a w anglii mam rodzinę alenie jestem jeszcze napewno zdecydowana narazie traktuję to jak wyjście awaryjne :-)
gosiak080284 no mi się przytrafiło dziecko po swierdzeniu 2 lekarzy że mam pco bez brania leków :-)
Tak że bądzcie dobrej myśli a jak było z pierwszymi ciążami ?

ja zaglądam żeby ci powiedzieć "a nie mówiłam" teraz możesz sobie zrobić takie suwaczki :-) polecam ten pierwszy :-)

reklama
kasiu jeszcze raz ci gratuluję, a suwaczek wstawiaj jak ma być dobrze czego ci życzę z calego serca to bedzie dobrze

Do góry