reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrówko i pielęgnacja naszych krasnali:)

joaszka-no i super.ja to jeszcze dlugo do fryzjera nie pojde ale moze i lepiej bo przynajmniej na tym zaoszczedze;)

reklama
joaszka gratulacje pierwszego cięcia:-) dawaj fotki na fb:tak:

co do popytu na zakłady fryzjerskie typowo dla dzieci, to zdaje się, że wcześniej we Wrocławiu był taki co brał za chłopca chyba 39 zł - padł. Teraz od roku jest nowy (ten w którym byłyśmy) i chłopiec za 25 zł, dziewczynka 28zł. Wydaje mi się, że się przyjął.
Czyli jednak popyt kształtuje ceny:-D

Joaszka, pokaz zdjęcia małej!

wiadomo, jest popyt, to jest i cena odpowiednia.

Ja na razie daję sama radę. chociaz cos nie potrafię dołu wycieniować jakbym chciala. Moze pojdziemy do fryzjera, podpatrzę jak ona to robi i następnym razem sama dam radę jakbym chciala. B się smieje, ze moja fryzura zajmuje tydzien. raz cos obetne, nastepnego dnia zobacze, co jest do poprawki. potem znowu tne, i znowu i znowu, az osiagne zamierzony cel. lub calkiem cos innego, niz zamierzony;)

nie ma co pokazywać- ot podcięła grzywkę i tył, żeby jej się tak nie wywijał. Może teraz z tyłu tak trochę bardziej "bombka" się robi, bo wywijają się w drugą stronę, do spodu, a nie na zewnątrz.
ja wcześniej sama podcięłam grzywkę Zuzi....fryzjerka musiała równać:-D

z takiej ilości włosów nie oszukujmy się- fryzury nie wyczarujesz...

reklama
nef-joaszka chyba nie po raz pierwszy obcina wloski zuzi:) juz ja raz pytalam kto jej tak grzywke opitolil ha ha

Do góry