reklama
joaszka gratulacje pierwszego cięcia:-) dawaj fotki na fb
co do popytu na zakłady fryzjerskie typowo dla dzieci, to zdaje się, że wcześniej we Wrocławiu był taki co brał za chłopca chyba 39 zł - padł. Teraz od roku jest nowy (ten w którym byłyśmy) i chłopiec za 25 zł, dziewczynka 28zł. Wydaje mi się, że się przyjął.
Czyli jednak popyt kształtuje ceny
co do popytu na zakłady fryzjerskie typowo dla dzieci, to zdaje się, że wcześniej we Wrocławiu był taki co brał za chłopca chyba 39 zł - padł. Teraz od roku jest nowy (ten w którym byłyśmy) i chłopiec za 25 zł, dziewczynka 28zł. Wydaje mi się, że się przyjął.
Czyli jednak popyt kształtuje ceny
kropa501
Fanka BB :)
nef, oczywiście, że tak Ja podejrzewam, ze w Warszawie są i takie, gdzie za dziecko płaci się 400 czy 500 zł, skoro za dorosłą Małgosię Foremniak biorą podobno 1000 zł
Joaszka, pokaz zdjęcia małej!
wiadomo, jest popyt, to jest i cena odpowiednia.
Ja na razie daję sama radę. chociaz cos nie potrafię dołu wycieniować jakbym chciala. Moze pojdziemy do fryzjera, podpatrzę jak ona to robi i następnym razem sama dam radę jakbym chciala. B się smieje, ze moja fryzura zajmuje tydzien. raz cos obetne, nastepnego dnia zobacze, co jest do poprawki. potem znowu tne, i znowu i znowu, az osiagne zamierzony cel. lub calkiem cos innego, niz zamierzony
wiadomo, jest popyt, to jest i cena odpowiednia.
Ja na razie daję sama radę. chociaz cos nie potrafię dołu wycieniować jakbym chciala. Moze pojdziemy do fryzjera, podpatrzę jak ona to robi i następnym razem sama dam radę jakbym chciala. B się smieje, ze moja fryzura zajmuje tydzien. raz cos obetne, nastepnego dnia zobacze, co jest do poprawki. potem znowu tne, i znowu i znowu, az osiagne zamierzony cel. lub calkiem cos innego, niz zamierzony
Joaszka
Fanka BB :)
nie ma co pokazywać- ot podcięła grzywkę i tył, żeby jej się tak nie wywijał. Może teraz z tyłu tak trochę bardziej "bombka" się robi, bo wywijają się w drugą stronę, do spodu, a nie na zewnątrz.
ja wcześniej sama podcięłam grzywkę Zuzi....fryzjerka musiała równać
z takiej ilości włosów nie oszukujmy się- fryzury nie wyczarujesz...
ja wcześniej sama podcięłam grzywkę Zuzi....fryzjerka musiała równać
z takiej ilości włosów nie oszukujmy się- fryzury nie wyczarujesz...
reklama