tysia123
Fanka BB :)
Witam i pozdrawiam
Ciekawa jestem jak jest u Waszych dzieciaczków z umiejętnościami typu, samodzielne ubieranie się, jedzenie itd.
ja sama. Owszem, cos tam jej upadnie, albo sie pooblewa, ale generalnie idzie Agusce calkiem niezle.
Rozbiera się w mgnieniu oka, a ubranie....jak chce to potrafi
laski jakie macie pasty dla dzieci?? bo my dalej myjemu nenedentem bez fluoru, można juz kupić jakąś pastę z fluorem?
Elmex dla dzieci.Pluć dopiero sie uczymy.
\Po bilansie oki! Ogólnie pani dr powiedziala że wyglada jak 3 latek waga i wzrost na 97 centylu ...ale powiedziala ze się nie martwic bo zapewne bedzie z wiekszych dzieci a jak coś bedzie nas niepokoić czy coś to kontrolowac jej wage ze wzrostem, 94cm i 15kg . Mamy wszystkie zęby , ładne i zdrowe. Na wszystkie pytania ładnie odpowiedziała, powiedziała nawet jakie widzi obrazki przy kontroli wzroku . Nawet dała sobie zbadac ciśnienie krwi
ale powiem wam że pediatra powiedziała że widać że wysoka ale w zyciu by nie powiedziała że tyle waży na oko dawała jej oko 14 kg
Witaj w klubie Myslalam ze moja Aguska najwieksza, a jednak sie okazuje ze sa duze dzieci
Gratuluje super zachowania...i zazdroszcze...Aguska sie tylko darła na bilansie jakby ja ze skóry obdzierali...