reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
OMG, ale wy macie przejścia dziewczynki. Nadusia się nacierpi a ty nadenerwujesz. Życzę Wam, żebyście szybko wróciły do domu, no i żeby te badania przeszły szybko i bezproblemowo a wyniki żeby były dobre...
aguska24mir
mama Pawełka :)
Agnieszka bidula ta Nadia ale trzymajcie sie dzielnie musicie przez to przejsc .
Przytulam Was Nadia i Agnieszka!!! Twarda babka z niej wyrośnie... jak Ty. Dużo zdrówka!
Dziewczyny zagubiona jestem... W piątek wieczorem i w nocy Stasio cztery razy wymiotował, temp., biegunki brak. Całą sobotę wszystko OK, wesolutki ale usnął o 17 w samochodzie i w zasadzie do tej pory śpi (w łózku rzecz jasna) i jak na Stasia przystało w wieloma pobudkami na cyca, smoka i potrzymanie za rączkę. Temp brak. O co cho??? Staś sypia max do 7. Jakaś cholera chyba się z tego rozwinie :-(
Dziewczyny zagubiona jestem... W piątek wieczorem i w nocy Stasio cztery razy wymiotował, temp., biegunki brak. Całą sobotę wszystko OK, wesolutki ale usnął o 17 w samochodzie i w zasadzie do tej pory śpi (w łózku rzecz jasna) i jak na Stasia przystało w wieloma pobudkami na cyca, smoka i potrzymanie za rączkę. Temp brak. O co cho??? Staś sypia max do 7. Jakaś cholera chyba się z tego rozwinie :-(
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agnieszka zdrówka dla Nadii a dla Ciebie dużo siły!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krewetka moja bez problemu pije syropy łyżeczką, a jakiś konkretny syrop małej nie smakuje czy ogólnie wszystkie
Krewetka moja bez problemu pije syropy łyżeczką, a jakiś konkretny syrop małej nie smakuje czy ogólnie wszystkie
reklama