strega
Fanka BB :)
tylko pamietajcie ze mozna to dodawac tylko do letniego plynu..bo tak to wszystko umiera w cieple i o tzw dupe rozbic no chyba ze podajecie wyciskacie kapsulke na lyzeczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czy tam nie jest napisane że Dicoflor jest dla dzieci powyżej 3 lat?
no nie wiem czy najtansza, bo dicoflor 30 w kapsulkach 30 sztuk droższe o prawie 4 złote niż w doz... pomnoz to sobie przez rok i troche sie uzbiera.....Estragon najtansza aptek to ziko...zaloz sonie konto na e-ziko i zamawiaj prze neta i pozniej mozes zodbierac..bez kolejki na Bratyslawskiej np
Ja tak robie wlasnie a ceny maja takie
Wyniki wyszukiwania: dicoflor - Apteka internetowa e-zikoapteka.pl
nie wiem czy akurta to najtaniej ale duzo duzo produktow naprawde sie oplaca na na Bratyslawksa do tego masz niedaleko
ha! i posprawdzałam se ceny;-). Za to za tran mollersa dałam 22,50 zł:-). Taniej chiba nigdzie nie maestragon, wkurzylam jak wkurzylam, ale o jaką wiedze się wzbogaciłaś... myślę, że warto jednak popatrzeć czasem a nie ufac w ciemno... choc zdarza sie ze na doz drozej niz w jakiejkolwiek aptece... no ale w wiekszosci jednak drozej...;-)
oleska, choc nie wiem czy to przeczytasz, ale mialam ci wczesniej to polecic... tran w formie żelków dla dzieci... Mio Bio Alaskan, żelki, z super tranem, 50 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie moim zdaniem jest to najlepszy sposób podawania dzieciom tranu.. zelki sa przyjemne i nawet mocno tranem nie walą.. jak dzieci lubią żelki to na pewno polubią taką formę tranu..
przeciez napisalam ..ze akurat dicoflor nie ejst najlepszym przykladem ..ale bardzo duzo innych produktow wychodzi naprawde taniejno nie wiem czy najtansza, bo dicoflor 30 w kapsulkach 30 sztuk droższe o prawie 4 złote niż w doz... pomnoz to sobie przez rok i troche sie uzbiera.....