reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

ja też trzymam kciuki, żeby jednak żadna z tych chorób
na mononukleozę chorowałam w wieku 16 lat, najpierw miesiąc w domu, a później 3 tygodnie w szpitalu... koszmar...

chyba wolałabym świnkę.....

choć lekarka napodstawie wielkości węzłów nie umiała powiedziec czy to węzły czy ślinianki.. grrrrr na razie mu się to nie powiększa... i nie ma gorączki.. a jakby to mononukleoza byla czy swinka to miałby chociaż leki stan podgorączkowy...

reklama
ojjj tak, przy śwince się chyba gorączkuje, nie pamiętam, bo miałam jakieś 6-8 lat, a przy mono 40 stopni i omamy, brrr
martina u nas ten żel też działa usypiająco, ale ja mu smarowałam co 2-3 godziny, więc jakieś 6 razy dziennie:(
młodemu jakoś dziwnie się odbijało i się krzywił, poza tym ma "metaliczny" oddech, więc zaczęłam kmnic od czego, a przed chwilą poczytałam o przedawkowaniu lidokainy, więc noc mam z głowy...

ale dowaliłam:////

od paru dni smaruję małemu dziąsła dentinoxem (pomaga i uspokaja dziecko), nie wiem jak to się stało, że wyczytałam w ulotce, że co 2-3 godziny...
teraz patrzę jeszcze raz, a tu napisane jest, że 2-3 razy dziennie!
Co za idiotka!

też smarujemy dentinoxem, ale on nie pomaga nam w ogóle i nie uspokaja... moje dziecko jest chyba wyjątkiem.... oj a co do przeoczenia to też tak miałam,ale później coś mnie ruszyło i spr bo też smarowałam częściej...

Nikita dobrze, że z Kubusiem juz lepiej:)

my bylismy dziś na szczepieniu WZW, dobrze zniósł samo szczepienie, samopoczucie teraz takze w porządku, bo gada i gada w kółko:)
Waży 7,78, dlugi na 71cm:)

Oj mój Filip wazy 10,5 kg a długi 74.... :-) kawał chłopa ....

a tak w ogóle.. co radzicie na problemy z kupkami? ost zrobił kupkę po 3 dniach... dwa dni normalnie, a teraz znów 3 dzień i nic... ;/ było jabłuszko, herbatka i nic... uh

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,Zoska sama usiadła!! :szok: :) ) dwa razy jej się udalo:-)

Ale gili ciag dalszy.do tego weronika przez 3 dni goraczke miala 39 stopni.ehh

Frigga gratki dla Zosi:-)

Fintolinka, mojego pięknie "przetyka" deserek jabłuszko z owocami leśnymi, kupsko jest po 2-3 godzinach, zabarwione fioletem od jagódek;-)

reklama
Hehhehehehe, co do kup- wczoraj koooopson wyszedł Frankowi z pampka na pelcy, aż do szyi. :szok: Miałam niezłą zgadkę, jak zdjąć mu bodziaka, żeby nie usmarować głowy........ :eek: Już dawno takiej kooopy nie mieliśmy:-D

Do góry