reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
aurelcia i jak wyniki?

aureolcia, wlasnie jak wyniki???? pisz nam tu szybko...
dziękuję za pamięć :happy2:
wyniki moczu prawidłowe :-)
dzisiaj byliśmy pobrać krew na morfologie i przebadać kupsona czy są lambrie

dziewczyny ale dzisiaj mieliśmy kupa story............ ja sprzątałam i nagle mnie mąż woła, biegnę jak głupia bo nie wiem o co chodzi a młody siedzi na kibelku i płacze że nie umie zrobić kupy. Zaglądam mu a tam wychodzi mega kupson :szok: normalnie miał ze 4 centymetry średnicy :szok: z takiej małej dupki :szok: nie wiedziałam co mam zrobić, jedyne co mi przyszlo do głowy to wzięłałam go na ręce z mocno podkurczonymi nogami i poprosiłam żeby spróbowal jeszcze raz i udało się biedakowi, wprawdzie nie do kibelka a do umywalki ale dobrze że się udało........ ale chyba sobie coś poranił bo z krwią zrobił :-(

dziękuję za pamięć :happy2:
wyniki moczu prawidłowe :-)
dzisiaj byliśmy pobrać krew na morfologie i przebadać kupsona czy są lambrie

dziewczyny ale dzisiaj mieliśmy kupa story............ ja sprzątałam i nagle mnie mąż woła, biegnę jak głupia bo nie wiem o co chodzi a młody siedzi na kibelku i płacze że nie umie zrobić kupy. Zaglądam mu a tam wychodzi mega kupson :szok: normalnie miał ze 4 centymetry średnicy :szok: z takiej małej dupki :szok: nie wiedziałam co mam zrobić, jedyne co mi przyszlo do głowy to wzięłałam go na ręce z mocno podkurczonymi nogami i poprosiłam żeby spróbowal jeszcze raz i udało się biedakowi, wprawdzie nie do kibelka a do umywalki ale dobrze że się udało........ ale chyba sobie coś poranił bo z krwią zrobił :-(

eee u nas takie kupy na porzadku dziennym... chodzi mi o srednice:-D
:-D:-D
no ale moze jak u Wikiego twarda to moglo bolec.. daj mu jakies soki jablkowe albo wiecej jabluszka czy kiwi na rozluznienie, bo mial zastoj chlopak zwyczajny..

U nas tez zdazaly sie takie wielkie kupy i tez byl placz, nie, nie placz, darcie sie:-(
a ja bylam w szoku, ze z tkiej malej pupki moze taki wielki kloc wyjsc :baffled:

wiolan on normalnie też takie kupy robi ale jak gładko wychodzą to jest looz ale tym razem ona mu utknęła na wylocie i nie chciała iść ani w jedną ani w drugą stronę :-( i do tego jeszcze ta krew :-( dziwi mnie to bo codziennie je minimum jedno jabłko.............
po tej akcji myślałam że będzie się bal robić kupe, na szczęście dzisiaj poszło gładko

aureolcia, pewnie tak:(

.........
byłam dziś w przychodni i poprosiłam o skierowanie do logopedy a lekarka się ośmiała i powiedziała ze mi nie da, bo młoda ma jeszcze czas by zacząć mówić
ty pracujesz w przychodni nie? Nie masz jakiegoś zaprzyjaźnionego lekarza?? Ja chodze z Wiktorem do lekarki która mnie zna od dziecka i ona mi przepisze wszystko co chcę :-)

reklama
Do góry