reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
aurelcia i jak wyniki?

aureolcia, wlasnie jak wyniki???? pisz nam tu szybko...
dziękuję za pamięć :happy2:
wyniki moczu prawidłowe :-)
dzisiaj byliśmy pobrać krew na morfologie i przebadać kupsona czy są lambrie

dziewczyny ale dzisiaj mieliśmy kupa story............ ja sprzątałam i nagle mnie mąż woła, biegnę jak głupia bo nie wiem o co chodzi a młody siedzi na kibelku i płacze że nie umie zrobić kupy. Zaglądam mu a tam wychodzi mega kupson :szok: normalnie miał ze 4 centymetry średnicy :szok: z takiej małej dupki :szok: nie wiedziałam co mam zrobić, jedyne co mi przyszlo do głowy to wzięłałam go na ręce z mocno podkurczonymi nogami i poprosiłam żeby spróbowal jeszcze raz i udało się biedakowi, wprawdzie nie do kibelka a do umywalki ale dobrze że się udało........ ale chyba sobie coś poranił bo z krwią zrobił :-(

dziękuję za pamięć :happy2:
wyniki moczu prawidłowe :-)
dzisiaj byliśmy pobrać krew na morfologie i przebadać kupsona czy są lambrie

dziewczyny ale dzisiaj mieliśmy kupa story............ ja sprzątałam i nagle mnie mąż woła, biegnę jak głupia bo nie wiem o co chodzi a młody siedzi na kibelku i płacze że nie umie zrobić kupy. Zaglądam mu a tam wychodzi mega kupson :szok: normalnie miał ze 4 centymetry średnicy :szok: z takiej małej dupki :szok: nie wiedziałam co mam zrobić, jedyne co mi przyszlo do głowy to wzięłałam go na ręce z mocno podkurczonymi nogami i poprosiłam żeby spróbowal jeszcze raz i udało się biedakowi, wprawdzie nie do kibelka a do umywalki ale dobrze że się udało........ ale chyba sobie coś poranił bo z krwią zrobił :-(

eee u nas takie kupy na porzadku dziennym... chodzi mi o srednice:-D
:-D:-D
no ale moze jak u Wikiego twarda to moglo bolec.. daj mu jakies soki jablkowe albo wiecej jabluszka czy kiwi na rozluznienie, bo mial zastoj chlopak zwyczajny..

U nas tez zdazaly sie takie wielkie kupy i tez byl placz, nie, nie placz, darcie sie:-(
a ja bylam w szoku, ze z tkiej malej pupki moze taki wielki kloc wyjsc :baffled:

wiolan on normalnie też takie kupy robi ale jak gładko wychodzą to jest looz ale tym razem ona mu utknęła na wylocie i nie chciała iść ani w jedną ani w drugą stronę :-( i do tego jeszcze ta krew :-( dziwi mnie to bo codziennie je minimum jedno jabłko.............
po tej akcji myślałam że będzie się bal robić kupe, na szczęście dzisiaj poszło gładko

aureolcia, pewnie tak:(

.........
byłam dziś w przychodni i poprosiłam o skierowanie do logopedy a lekarka się ośmiała i powiedziała ze mi nie da, bo młoda ma jeszcze czas by zacząć mówić
ty pracujesz w przychodni nie? Nie masz jakiegoś zaprzyjaźnionego lekarza?? Ja chodze z Wiktorem do lekarki która mnie zna od dziecka i ona mi przepisze wszystko co chcę :-)

reklama
Do góry