reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
krewetka jeszcze jedno mi przyszło do głowy. Nie pisałaś nic o zupach. Jecie je w ogóle? U nas obowiązkowo obiad jest dwudaniowy i właśnie do pół godziny po zupie mamy kupę. Jeśli Lilka tak mało pije, to powinnaś jej dawć zupki, które chociaż w kilku procentach nawodniłyby ją?

krewetka moze Lilka ma za malo blonnika w pokarmach? A nie myslalas,zeby z nia do gastroenterologa sie wybrac? Moze tarczyce trzeba zbadac,rozne sa przyczyny,z tego co pamietam,Lilka miala juz problemy z brzuszkiem.Ja nawet Nadii robilam badania w kierunku cekiakii,ale u niej bylo bardzo zle.

po drugiej dawce (zazwyczaj powikłania są po drugiej dawce),gdy Nadia miała 9 miesięcy,pierwsza dawka była na 6 miesięcy i nic się nie wydarzyło.Trzeciej dawki już nie było.

to my idziemy innym trybem:

pierwsza dawka - po 6 tyg.
druga - po kolejnych 6 tyg.
trzecia - po kolejnych 6 tyg.
ostatnia - w drugim r.ż.

reklama
znowu mamy kłopot z kupa Lilki od 3 dni nie ma, dałam jej czopka, to zaraz go wypycha:no:, może jakis syrop by pomogl, sliwka i jablka niestety nie pomogły:no:, widze ze sie meczy bo drze sie w nieboglosy i pokazuje na pupe :-(

Do góry