strega
Fanka BB :)
Krewetka ..nie ma innego wyjscia tylko musisz do nas wpasc....Mateusz ma nadprzyrodzone zdolnosci...tzn jego koleznaka ze zlobka ( jego ososbista narzeczona) w zwiazku z zabkowaniem ....ma wlasnie ten sam problem co Lilka. byli u nas na kolacji z miesiac temu... Rebbeca...3 dni kupy nie robila..podczas zabawy z Mateuszem ..zrobila trzy!!!! Tydzien temu bylismy z tzw rewizyta iu mniej i nadal ma ten problem ...ale podczas zabawy dzieciakow ..trzeba bylo Rebbi 4 razy przebierac....za kazdym razem kupa. Czyli jednym slowem ... Mateusz lepszy od sliwek czopkow itp. wiec zapraszamy..moze i tu zadziala
no ale teraz bez zartow...moze faktycznie ta kaszka na zdrowy brzuszek
Ja osatnio troche przerzucam Mateusz z mleka typu bebilon na mleko sojowe albo mleko ryzowe. Troche ze wgledu na propagande antymleczna mojej koleznaki... a troche tak z ciekawosci czy posmakuja te mleka / napoje Mateuszowi. Bardzo mu samkuja. Polecam moze wlasnie mleko sojowe na jakis czas....
www.superpani.pl/Kuchnia/ze_sklepowych_polek/dobra_forma_z_soja,157,1.html
w przypadku Lilki absoutnie nie chodzi o odchudzanie ..ale wlasnie o te wlasciowosci
Ponadto soja, będąc produktem w 100% roślinnym, stanowi bogate źródło błonnika, który znany jest ze swych dobroczynnych właściwości. Błonnik wypełnia jelita, gdzie pęcznieje, zapewniając na długo uczucie sytości. Reguluje też pracę jelit, „wymiatając” wszelkie niepotrzebne uboczne produkty przemiany materii. Zapobiega zaparciom, na które często uskarżają się osoby odchudzające.
no ale teraz bez zartow...moze faktycznie ta kaszka na zdrowy brzuszek
Ja osatnio troche przerzucam Mateusz z mleka typu bebilon na mleko sojowe albo mleko ryzowe. Troche ze wgledu na propagande antymleczna mojej koleznaki... a troche tak z ciekawosci czy posmakuja te mleka / napoje Mateuszowi. Bardzo mu samkuja. Polecam moze wlasnie mleko sojowe na jakis czas....
www.superpani.pl/Kuchnia/ze_sklepowych_polek/dobra_forma_z_soja,157,1.html
w przypadku Lilki absoutnie nie chodzi o odchudzanie ..ale wlasnie o te wlasciowosci
Ponadto soja, będąc produktem w 100% roślinnym, stanowi bogate źródło błonnika, który znany jest ze swych dobroczynnych właściwości. Błonnik wypełnia jelita, gdzie pęcznieje, zapewniając na długo uczucie sytości. Reguluje też pracę jelit, „wymiatając” wszelkie niepotrzebne uboczne produkty przemiany materii. Zapobiega zaparciom, na które często uskarżają się osoby odchudzające.
Ostatnia edycja: