reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

czy tylko my nie byliśmy na bilansie rocznym???

nie bylismy, pytalam cioci co w przychodni pracuje to mowila ze nie ma oddzielnie bilansu rocznego. Na szczepieniu się bilans robi

Może jeszcze któraś odpowie?
mam jutro umówioną wizyte na szczepienie, z tym, że nie wiem czy dobrze sie zapisałam...
Szczepienie ma być po 12 czy 13 miesiąc? bo my mamy 12i1/2...
A co tam, zapisałam się to najwyżej odbędziemy tylko bilans:baffled:

u nas mamy zapisane ze po skonczeniu 12 miesiecy mamy przyjsc, ale jeszcze nie bylismy. czekamy az sie skonczy szopka z zębami.

Agnieszka - zdrówka dla Nadii
Sterga - dla Mateuszka też. Daj znac koniecznie czy zeszła ta wysypka.

Nie dziwcie sie że dzieci chorują - wlasnie te zmiany temperatury sa zabójcze - upał na zewnatrz i klimatyzacja w samochodach i pomieszczenaich...

reklama
agnieszka duzo zdrowk dla Nadusi:*

Streg dla Mteuszka rowniez zdroweczka. Lekarz wam potwierdzil reakcje poszzepiennac telefoniznie?

Asia.k moj chdzi dopiero od 8 dni. Wczoraj poznalismy 16miesiecznego chlopca, ktory jeszcze nie chodzi.

potwierdzil telefonicznie na podstawqie wywiadu...szczepieni 5 dni temu, rodzaj wysypki...obszar..zero nowosci jedzeniowych...pogoda nie sprzyja potowkom wiec wszystko wskazuje na rekacje poszczepienna...nie rozprzestrzenilo sie na reszte ciala prze noc. w razie jakby objawy sie nasilily mamy sie pokazac..ale prze noc wysypka mniej intensywna..przygasla troche

oprocz tych kropek na nogach nic innego mu sie dzieje..teraz ewentualnie moze pojawic sie podwuzszona temperatura
no i co i znowu nie polecimy do Krakowa....cos tak czulam w kosciahc ze cos nam sie przytrafi..dobrze ze odebralam Mateuszkowy dowod przy okazji mojego szalenczgo wypadu 28h do Krakowa 2 tyg temu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry