reklama
Zdrówka:*mamy wyniki posiewu znow ta przekleta bakteria..mamy leczenie floxalem masc do pupy potem posiew za tydzien i miedzy czasie mam szukac nefrologa tzn mam skierowanie do dr Jelen ale terminy mega długie... oczywiscie wynik wątpliwy
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
czy tylko my nie byliśmy na bilansie rocznym???
N
nataliak
Gość
my tez nie bylismy ale idziemy jutro
katagorka20
Fanka BB :)
my tez nie..ale narazie remont jest
Może jeszcze któraś odpowie?
mam jutro umówioną wizyte na szczepienie, z tym, że nie wiem czy dobrze sie zapisałam...
Szczepienie ma być po 12 czy 13 miesiąc? bo my mamy 12i1/2...
A co tam, zapisałam się to najwyżej odbędziemy tylko bilans
mam jutro umówioną wizyte na szczepienie, z tym, że nie wiem czy dobrze sie zapisałam...
baby23
Fanka BB :)
Nam pediatra kazała przyjść po 13 miesiącu lub nawet 14... A z tego co widzę to tu dzieci były szczepione po 12 a niektóre ciut wcześniej Ja pójde po 14 miesiącu ale, i tak nie wiem czy zaszczepię... Choc sądząc po lekarce do której chodzimy to gotowa wezwac policję jak odmówię szczepień Zobaczymy, zobaczymy... Najwyżej zmienię przychodnię jak bedzie robić problemy bo średnio mi się podobają wizyty u niej a mały tez, jej nie lubi ;-) Czy Wasze dzieci tez, tak płaczą na wizytach?
N
nataliak
Gość
no niestety lena tez wyje jak tylko jakikolwiek lekarz zaczyna jej cokolwiek robic, taki wiek ;P
Może jeszcze któraś odpowie?
Lilka na szczepieniu miala 12 mies i 1 dzień
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ja też nie byłam na bilansie, ale u nas bilans jest razem ze szczepieniem, więc pójdę jak wrócimy z wakacji, czyli po 14 miesiącu...