reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
mnie najbardziej rozczula jak Maja sama się bawi, ostatnio na topie jest poduszka i kocyk....kładzie miśka na poduszce i przykrywa kocem:-D

a ostatnio nauczyła się "przybijać piątkę":D:D

My byłyśmy z Nadią dziś u pediatry.Niestety zwykły katar doprowadził do zapalenia oskrzeli :-( Codziennie od poniedziałku byłam w kontakcie z lekarzem i nie dało się tego uniknąc :-( Na razie do niedzieli włącznie są zastrzyki,co dalej okaże się na kontroli w sobotę.W następnym tygodniu miałyśmy wyjechać,a teraz nie wiadomo jak to będzie :-(

My byłyśmy z Nadią dziś u pediatry.Niestety zwykły katar doprowadził do zapalenia oskrzeli :-( Codziennie od poniedziałku byłam w kontakcie z lekarzem i nie dało się tego uniknąc :-( Na razie do niedzieli włącznie są zastrzyki,co dalej okaże się na kontroli w sobotę.W następnym tygodniu miałyśmy wyjechać,a teraz nie wiadomo jak to będzie :-(
:-( znowu....biedna Nadusia, ale ona się nachoruje, zdrówka życzę

Cypcio od jakiegoś czasu lubi sprzątać, bierze chusteczkę nawilżaną i wszystko wyciera, siebie, meble, zabawki, a dziś jak byłam w Manufakturze coś zjeść, to włożył sobie tetrówkę do buzi obślinił tak, że była mokra i tym zaczął wycierać stół. Lubi też dzielić się swoim smoczkiem z misiem, najpierw sam bierze smoczka do buzi, a później przykłada do buzi misie.

Biedna Nadunia, ile ona się nacierpi. Pocieszyć cię mogę jedynie tym, że jak byłam mała, to też często chorowałam, praktycznie co 2 tygodnie, tak było do 2-3 klasy podstawówki, później już mniej chorowałam, a od liceum wcale nie choruję, no raz miałam grypę.

Kurcze ale sie biedna Nadusia ocierpi:( Agnieszka zdrówka dla niej i sił dla Ciebie

my dziś byliśmy na wizycie u pediatry, mamy recepte na bebilon pepti, zobaczymy jak nam z tym pojdzie
poza tym waga 10840g i wzrost 81cm(mysle ze z 1cm wiecej)

reklama
Do góry