reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
mnie najbardziej rozczula jak Maja sama się bawi, ostatnio na topie jest poduszka i kocyk....kładzie miśka na poduszce i przykrywa kocem
a ostatnio nauczyła się "przybijać piątkę"
a ostatnio nauczyła się "przybijać piątkę"
Agnieszka77
Fanka BB :)
My byłyśmy z Nadią dziś u pediatry.Niestety zwykły katar doprowadził do zapalenia oskrzeli :-( Codziennie od poniedziałku byłam w kontakcie z lekarzem i nie dało się tego uniknąc :-( Na razie do niedzieli włącznie są zastrzyki,co dalej okaże się na kontroli w sobotę.W następnym tygodniu miałyśmy wyjechać,a teraz nie wiadomo jak to będzie :-(
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
:-( znowu....biedna Nadusia, ale ona się nachoruje, zdrówka życzęMy byłyśmy z Nadią dziś u pediatry.Niestety zwykły katar doprowadził do zapalenia oskrzeli :-( Codziennie od poniedziałku byłam w kontakcie z lekarzem i nie dało się tego uniknąc :-( Na razie do niedzieli włącznie są zastrzyki,co dalej okaże się na kontroli w sobotę.W następnym tygodniu miałyśmy wyjechać,a teraz nie wiadomo jak to będzie :-(
wampi
..::..::..::..
Cypcio od jakiegoś czasu lubi sprzątać, bierze chusteczkę nawilżaną i wszystko wyciera, siebie, meble, zabawki, a dziś jak byłam w Manufakturze coś zjeść, to włożył sobie tetrówkę do buzi obślinił tak, że była mokra i tym zaczął wycierać stół. Lubi też dzielić się swoim smoczkiem z misiem, najpierw sam bierze smoczka do buzi, a później przykłada do buzi misie.
Biedna Nadunia, ile ona się nacierpi. Pocieszyć cię mogę jedynie tym, że jak byłam mała, to też często chorowałam, praktycznie co 2 tygodnie, tak było do 2-3 klasy podstawówki, później już mniej chorowałam, a od liceum wcale nie choruję, no raz miałam grypę.
Biedna Nadunia, ile ona się nacierpi. Pocieszyć cię mogę jedynie tym, że jak byłam mała, to też często chorowałam, praktycznie co 2 tygodnie, tak było do 2-3 klasy podstawówki, później już mniej chorowałam, a od liceum wcale nie choruję, no raz miałam grypę.
katagorka20
zdrówka dla Nadusi!!! Biedactwo..
Kurcze ale sie biedna Nadusia ocierpi Agnieszka zdrówka dla niej i sił dla Ciebie
my dziś byliśmy na wizycie u pediatry, mamy recepte na bebilon pepti, zobaczymy jak nam z tym pojdzie
poza tym waga 10840g i wzrost 81cm(mysle ze z 1cm wiecej)
my dziś byliśmy na wizycie u pediatry, mamy recepte na bebilon pepti, zobaczymy jak nam z tym pojdzie
poza tym waga 10840g i wzrost 81cm(mysle ze z 1cm wiecej)
marzena_85
biedna Nadusia! zdrówka!!!
reklama
N
nataliak
Gość
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3641&Itemid=53 przeczytajcie krociutkie info nt szczepionek (po zoo )