polgielka
Fanka BB :)
Na odparzenie jednyny krem który nam pomaga to E45 nappy cream-nie wiem czy jest dostępny w Polsce ale jak nie to chętnie wyślę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, po raz pierwszy pokazało się odparzenie! sudocrem i inne masci nie pomagają
nataliak dlaczego przeniosłaś mój post z pielęgnacji? bynajmniej nie jest on o rozwoju dziecka
Krewetka u nas tez sie pojawilo zaczerwienienie bo wczoraj w kazdej pieluszce byla kupka. ja czasami stosuje tormentiol a wieczorem po kapaniu tylko zasypka.Sprobuj moze cos pomoze.I po kazdej pieluszce myje pupe.
Ajakie masci stosowalas?
Na brzuchu leży ale niechętnie-góra 3 minuty a potem płacz. Głowę podnosi. Przewracać się nie umie-z brzuchu na plecy czasami umie, jak na plecach leży to na bok się przekręci i na tym się kończy.
a u nas dziwny sposob poruszania opracowala Gabi siedzi i podnosi pupe opiera sie lekko dłonmi i do przodu i na boki czy to wstęp do raczkowania??
dziewczyny, po raz pierwszy pokazało się odparzenie! sudocrem i inne masci nie pomagają![]()
dziewczyny, po raz pierwszy pokazało się odparzenie! sudocrem i inne masci nie pomagają
nataliak dlaczego przeniosłaś mój post z pielęgnacji? bynajmniej nie jest on o rozwoju dziecka
u nas mąka ziemiaczana pomogła.