Dziewczyny, czy tylko Kuba nie próbuje się przemieszczać, raczkować ani pełzać?
jeszcze Lilka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy tylko Kuba nie próbuje się przemieszczać, raczkować ani pełzać?
a wcale się nie martw!! Moja starsza od Twojego Kubusia i dopiero teraz zaczęło się coś dziać, i wcale a to wcale się nie martwiłam bo wiedziałam, że ma na to jeszcze czasGratulacje:-)
Dziewczyny, czy tylko Kuba nie próbuje się przemieszczać, raczkować ani pełzać? Pupy nie podnosi do góry, tylko sie obraca na plecy i brzuch i w ten sposób się porusza., o i u kogoś na rekach będąc prostuje nogi i chce chodzić, żeby go trzymać pod paszkami ia on bedzie nogi po podłodze przestawial.
Mam się martwić?
super, gratulacje!!muszę pochwalić moje dziecko, w końcu sama usiadła![]()
u nas zaczeło się chodzenie przy meblach, ale po kilku krokach pada na pupę ;-)U nas raczkowanie odbywa sie od tygodnia, najpierw bylo bujanie na kolankach przez jakies 3 tygodnie, a tydzien temu Karol ruszyl do przodu. Siadac dalej nie siadamy, ale niestety wstajemy na prostych nogach (przy meblach, przy scianie, przy kanapie, w lozeczku itd.) Mowie niestety, bo bardzo czesto konczy sie to gleba i wrzaskiem![]()
no to gratuluję :-)moje dziecko właśnie usiadło z pozycji do raczkowania!!! Ale jestem z niej dumna!! Wprawdzie siad prześmieszny bo w pewnym momencie jej wywijasów był nawet szpagat ale siadła sama :-)
nie nie tylko Kuba;-)Ola tez leniwa,uwielbia lezec na brzuchu i kreci sie wokol wlasnej osi,czasami pupe podniesie ale sporadycznie.Nikita84;6515497]Gratulacje:-)
Dziewczyny, czy tylko Kuba nie próbuje się przemieszczać, raczkować ani pełzać? Pupy nie podnosi do góry, tylko sie obraca na plecy i brzuch i w ten sposób się porusza., o i u kogoś na rekach będąc prostuje nogi i chce chodzić, żeby go trzymać pod paszkami ia on bedzie nogi po podłodze przestawial.
Mam się martwić?