reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

szkoda tych chorych malęnstw tyle musza sie nacierpiec
ale lekarze maja w nosie ze rodzice sie martwia i chca cos wiecej wiedziec na temat zdrowia swoich dizecie

dziewczyny mam pytanko czy wasze dizeci tez tra zabkami o zabki nie weim co to jest bo moj od dwoch dni tak robi sadze ze go gorne dziasełka swedza bo jedna jedynke ma a druga mu sie wyrzyna, a moze to brak jakies witaminy jesli weicie to napiszecie
z góry dziekuje

reklama
szkoda tych chorych malęnstw tyle musza sie nacierpiec
ale lekarze maja w nosie ze rodzice sie martwia i chca cos wiecej wiedziec na temat zdrowia swoich dizecie

dziewczyny mam pytanko czy wasze dizeci tez tra zabkami o zabki nie weim co to jest bo moj od dwoch dni tak robi sadze ze go gorne dziasełka swedza bo jedna jedynke ma a druga mu sie wyrzyna, a moze to brak jakies witaminy jesli weicie to napiszecie
z góry dziekuje
parę stron wcześniej dziewczyny pisały o tym

taaadammmm!!!
moje dziecko posadzone już potrafi utrzymac samo równowagę, usiedzi bez trzymania/podpierania jakieś 15-20 sekund:)))

taaadammmm!!!
moje dziecko posadzone już potrafi utrzymac samo równowagę, usiedzi bez trzymania/podpierania jakieś 15-20 sekund:)))
congratulejszyn!!!!

my aktualnie cekamy jak ruszy z kopyta do przodu..tzn na takie prawdziwe raczkowanie...bo teraz to sie przemieszcza ale nie mozna tego uznac za prawdziwe raczkowanie chyba .-)))

Byliśmy u lekarza, mieli Francisława zaszczepić na pneumo, ostatnią dawkę. I to bylo nasze trzecie podejście... również nieudane. Otóż Frankowi 2-3 tyg temu zrobił sie na ramieniu jakby przyszczyk. Później wyglądał jak bąbel wypełniony wodą, coś jak po szczepienieu na gruźlicę. Nie wiem totalnie skąd to, ale uznałam, ze skoro jesteśmy umówieni do lekarza, to skonsultuję to już na wizycie. No i 2 dni temu bąbel pękł i zobaczyłam nieładną rankę, teraz jest strupek z czerwonym rumieniem. Lekarka też nie miała specjalnie pomysłu co to może być- wygląda jak mały czyrak- zaordynowała nam antybiotyk w sprayu i jakąś maść i przez tydzień mamy to pielęgnować, we wtorek konsultacja u dermatologa, a szczepienie jak coś znowu za 2 tyg........

just me miejmy nadzieje ze nastepnym razem junior juz zostanie zaszczepiony

aja bylam zOla u lekarza bo zaczela kaszlec,wczoraj troszke pokaslywala ale w nocy byla tragedia,od razu taki mocny kaszel,troszke odkrztusny.pojechalam bo Antek siostry oprocz kaszlu tez nie mial innych objawow a wyladowal wiecie gdzie. i niestety mamy poczatek zap oskrzeli:-(ostala antybiotyk klacid,a jakby byly wymioty od antybiotyku doustnego to od razu zastrzyki beda.
trzmajcie kciuki zeby sie przyjal,1dawka wieczorem

ja tez sie kiepsko czuje.od rana leci z nosa,wiec chodze teraz w maseczce:no:alesama jestem sobiewinna bo wczoraj wyszlam w koszulce z krotkimn na dwor,idiotka:wściekła/y:do tego jest mi niedobrze,i boli mnie glowa.juz raz wymiotowalam .:sorry2:

panuje jelitowka i ospa wietrzna tak sie dowiedzialam od lekarki ,wczoraj miala2,5 miesieczniaka z ospa:szok:

ciekaweco tam u Nadusi i Agi,mamnadzieje ze nastapila poprawa

reklama
chyba dowaliłam z tym dukanem, młody od wczoraj ma jakby metaliczny zapach z ust, no i teraz skojarzyłam to z acetonem, fuckkkkkk!!!!
dzisiaj jadłam już normalnie, ale teraz ten zapach jest nie do wytrzymania

Do góry