reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Nie udzielam się tu właściwie, ale troche pochwalę sie młodą. Raczkuje jak dzika, ma dwa zęby, sama siada i od 5 dni staje łapiąc się mebli (najlepiej w łóżeczku) I ma wzorcowe limo pod okiem bo obija się niemożebnie ćwicząc swoje nowe umiejętności. A ja nie daję rady mieć oczu wokół głowy ;-)

Kurczak masakra z tymi chorobskami,wczoraj chcialam sie zapisac do lekarza to z40:szok:0sob w kolejce wiec podziekowalam

Kurczak masakra z tymi chorobskami,wczoraj chcialam sie zapisac do lekarza to z40:szok:0sob w kolejce wiec podziekowalam

no własnie....mamy iśc na szczepienie na pneumo i az nie chce mi sie wchodzic do przychodni......zeby jakiegos syfu nie złapac.....
Młoda żle spała, wierciła sie i budziła, puszczała baczki, a mnie dzis cos muli.....oj żeby to nie jakies paskudztwo! brr

Nas doktor woczraj nawiedził o godz 22:-D:szok: Myśli o założeniu kliniki u nas na wsi więc było by mi bardzo na rękę bo czasami trudno go dorwać.
Dorianek nie ma zapalenia płuc tylko jakąś infekcję alergiczną, jak mu nie przejdzie to mamy się pakować i jechać do szpitala robić inhalacje. Jak na arzie nie widzę zeby było gorzej więc myślę, że się obejdzie.
Waży 10400kg.

reklama
Do góry