reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
iwi3;6478206]Czy ta masć sterydowa jest do kupienia bez recepty?
Chyba sie w nią zaopatrzę , na wszelki wypadek:-
tojest robiona masc na recepte

=
Alis84;6478839]A schabowego któraś już dawała ;P?
raz jak jadlam obiad i Ola byla na kolanach,to zagadalam sie zkims,ja do kotleta a tam nie ma... Ola miala w raczce i ucieszona,ale mieli wszyscy ubaw :-Dbo to bylo w swieta i akurat duzo gosci

Nicole1603;6484556]Biedna Nadusia.:-( Mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje.Trzymam kciuki:*

Jak i czym mierzycie temperaturę? Tzn wiem że termometrem:-p ale jakim?
ja mamtez na podczerwien ,ale jak Ola w nowy rok miala tempto za kazdym razemtroszke inaczej wychodzilo,a przeciez te kilka kresek duzo znaczy.Azw koncu wzielam zwykly i wyszlo 39,7 ale u nas to byla 3dniowka,na szczescie

krewetka;6488433]my juz po wizycie u lekarza, rehabilitantki i pediatry, ogólnie jest poprawa:))), wazymy 7450g wiec z wagowo ok a wzrost 70cm
ciesze sie ze jest poprawa:-) a zabkiem sie nie przejmuj ,niektorymwychodza poźniej. W niedziele byla u mnie siostra zsynkiem ktory ur sie 11 marca i tez nie ma zabka. Do roku lekarka kazala czekac

Zdrowka,zdrowka dla Nadusi,Aga trzymamy kciuki zeby wszystko bylo ok

Witam!!!

Wróciliśmy od neurologa i kamień spadł mi z serca, bo na oko pani dr te dziwne ruchy główką to raczej zabawa albo emocje, ale dla pewności za 2 tygodnie mamy zrobic eeg, problem w tym, że dziecko w trakcie tego badania musi spac, więc zaangażowałam już w to całą rodzinę:p, tzn mąż i mama załatwili sobie na ten dzień urlop:) Będzie ciężko, bo mam go przetrzymac od rana do 13, żeby w ogóle nie spał, co nie będzie łatwe...
Spotkałam koleżankę i była ze swoją 3 mies córeczką, która też ma zapalenie płuc:(

Agnieszko duuuuużo zdrówka dla Nadusi, wracajcie jak najszybciej do domku:****

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:***********

chyba coś mi się tematy pomieszały:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry