reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
kurczak masz rację, ja ten wątek szybciej prześledzę niż główny ;-) dzięki za info
ja z kolei więcej na głównym siedzę
Spoko Afi :)

Na razie Aga nic nie pisała,to chyba bez zmian
Dobrze,że po tej nocy lepiej,że ta gorączka spadła,bo jak te 40 stopni wczoraj przeczytałam to aż mi ciary przeszły

A u nas Pietja zdaje się lepiej,bo nie kaszle tak po przebudzeniu jak wczoraj i wcześniej
Mieliśmy do wczoraj obserwować i antybiotyk w razie co dać.
Ale wczoraj tak pomyślałam,że może jeszcze spróbujemy do dzisiaj poczekać i widzę ,że jest lepiej,ufff.
W gardzieło spojrzałam,jak mi ta pediatrowa pokazała i widzę,że też mniej zaczerwienione jest

Jednym słowem macie magiczne kciuki - dziekujemy dziewczynki :)

siostry Antos idzie doszpitala,ma zap oskrzeli,nie wylkuczaja tez pluc:-(

ci lekarze s porypani

w niedziele byli u lekarza na pomoc dorazna,lekarka powiedziala ze zap krtani,kazala obserwowac ,dala syropki a jak sie pogorszy to antybiotyk

wczoraj pojechali do swojej doktor,osluchala go i czysto ,tylkoogromny kaszel + katar

dzis wiekszy kaszel,dzwonila rano do swojej doktor i ta kazala jutro przyjechac jesli sie pogorszy

ale teraz wieczorem tak kaszlal ze pojechali pryw do innej(bo ich pryw nie przyjmuje) i ta stwierdzila zap oskrzeli i jak uslyszala jego kaszel to dala skier do szpit bo moze nawet pluc byc.
siostra powiedziala co tamci/poprzedni lekarze mowili a ta powiedziala ze we Falku(pomoc dorażna) to chyba nie pediatrzy przyjmuja:szok:,przetarg wygrali i tyle.Do tego elofen ze jest od 6 m-ca a ketotifen to na uczuklenia.

no kuźwa oszalwec mozna z tyi lekarzami,kazdy co innego
siostra placze i nie wie co robic
doradzilam jej zeby JESZCZE ZADZ DO SWOJEJ LEKARKI ale tez bym nie wiedzial co robic

sorki za metlik ale sama siedze i rozmyslam:-(

Ostatnia edycja:
agulam :szok: co za lekarze!!
oby małemu Antosiowio się polepszyło szybko..
i faktycznie musiała, 2 razy przeczytać, bo nie zrozumiałam o cho chodzi ;-)

A ja wszystko zrozumiałam, biedny Antoś, takie maleństwo się męczy i nie wiedza jak mu pomóc:-( "lekarze":dry: kciuki zdrowotne dla niego też:***

Agulam - oby Antosiowi szybko pomogli i oby to nie było zapalenie płuc jednak

a u nas cudowne ozdrowienie, pisałam jakiś czas temu, że Tośce wybadałam guzek w piersi... ja ją dziś do endokrynologa próbuję zapisać a tu niespodziewanka! Guzek zniknął magicznie

Agnieszka i Agulam zaciskamy kciuki za Wasze dzieciaczki!!
że też takie świństwa muszą się do maluchów przyplątywać :/

reklama
Malina super wiesci

awru;6495760]Agnieszka i Agulam zaciskamy kciuki za Wasze dzieciaczki!!
że też takie świństwa muszą się do maluchów przyplątywać
awru Antos to synekmojej siostry 4m-ce ma a ja mam Ole:-);-)

Siostra z synkiem zostali w szpitalu.
Dostal juz antybiotyk dozylnie,zrobili tez przeswietlenie pluc ale wynik dopiero jutro_Osluchowo nie jest żle ale ma straszny kaszel.Moje biedactwo kochane:-(

Do góry