reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
my juz po wizycie u lekarza, rehabilitantki i pediatry, ogólnie jest poprawa:))), wazymy 7450g wiec z wagowo ok a wzrost 70cm

a i brakiem ząbka mamy się nie martwić, chyba ze do roczku nie wyjdzie
super:)
czyli nasze dzieciaczki są identyczne:) mój tydzień temu miał 70 cm i 7200 g
i ząbka też brak:)

NADIA AGNIESZKI JEST W SZPITALU.
Podejrzewają zapalenie płuc:(((((

Dopiero przeczytałam smsa, pisała po 22.00, a ja miałam tel w kurtce:(

Agnieszka, wszystko będzie dobrze!!! Trzymaj się dzielnie i mocno utul Nadusię:***

O jej ,przykro mi słyszeć takie wiadomości.:-(
Wszystko będzie dobrze,buziaczki dla Nadii.Zdrówka dla dziewczynek!!!

Nadia dostaje dożylnie antybiotyk i próbują jej dać kroplówkę na zbicie gorączki,tylko z założeniem wenflonu horror

Warunki fatalne,szpital przepełniony,Aga musi spać na podłodze,a Nadia ma łóżeczko na świetlicy,bo na sali nie ma miejsc,czujecie co się dzieje?
Kurde żal mi tych wszystkich dzieci :(

TRZYMAMY KCIUKI AGA,ŻEBY WSZYSTKO DOBRZE SIĘ SKOŃCZYŁO !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kurcze, może się któraś orientuje jak to wygląda w praktyce: Agata nie była szczepiona na gruźlicę, bo w Niemczech nie ma tego obowiązku.. tutaj ja będą szczepić na ta gruźlice.. ale ja się boje, ze jak ona już taka duża, to odczyn poszczepienny będzie wielki i będzie jakiś ropień, który będą jej czyścic.... mam jakieś czarnowidztwo.... i wielkie wątpliwości co do tego szczepienia...

Moje zdanie jest takie żeby zaszczepić, gruźlica jest poważna, trudna w leczeniu i o wiele częściej się zdarza u nieszczepionych niż inne rota- pneumo- i cośtam (z tego co wiem, mogę się mylić). Mój głos - zaszczepić.

reklama
doczytałam o biednej Nadusi
Agnieszka trzymajcie się dzielnie, po antybiotyku dozylnym szybko powinno być lepiej

Wiolan ja bym zaszczepiła

Do góry