reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Wampi, Aguska24mir - gratki dla chłopaczków
Agnieszka - co z Nadią?
U nas kryzys zażegnany (odpukać) - dziecko zdrowe, delikatnie podwyższona temp. 37,3 ale to u mojej Tośki normalna sprawa, oddycham z ulgą, nie wiem co będzie jakby dopadła nas poważniejsza choroba, spanikuję totalnie

my juz po wizycie u lekarza, rehabilitantki i pediatry, ogólnie jest poprawa:))), wazymy 7450g wiec z wagowo ok a wzrost 70cm

a i brakiem ząbka mamy się nie martwić, chyba ze do roczku nie wyjdzie

Agnieszka, i jak z Nadią?

Z Nadią byłysmy u lekarza i przepisał jej zinacef w zastrzykach:-( Niestety nie dało rady inaczej :-( Nadusia bardzo płacze po zastrzykach:-( ale nie było wyjścia,bo istnieje ryzyko przerodzenia się choróbska w cos poważniejszego:-( W czwartek kontrola,mam nadzieję,że do tego czasu się poprawi:-( I Nadia zaraziła mi Julkę,bo lezy z gorączka :-(

Z Nadią byłysmy u lekarza i przepisał jej zinacef w zastrzykach:-( Niestety nie dało rady inaczej :-( Nadusia bardzo płacze po zastrzykach:-( ale nie było wyjścia,bo istnieje ryzyko przerodzenia się choróbska w cos poważniejszego:-( W czwartek kontrola,mam nadzieję,że do tego czasu się poprawi:-( I Nadia zaraziła mi Julkę,bo lezy z gorączka :-(

ojej strasnie współczuję :-(
trzymaj się Agus, a Nadisu szybkiej poprawy życzę i nie doczytałam :no: dla Julki też poprawy życzę...

Ostatnia edycja:
Agnieszka: na pewno to lepsze rozwiązanie niż syropki.. choć dziecku sprawiają chwilowy ból, to na pewno zdrowotnie nie ma co porównywać.. zastrzyku już nie zwymiotuje... a Julci wspolczuje... ale to już duża dziewczynka... oby szybko obie wyzdrowiały...

Krewetka: piękny wzrost.. waga tez już całkiem niczego sobie...

strega: o ile dobrze pamietam to się zymafluor nazywa.. ale samowolne podawanie powinno być zabronione, bo ilośc oraz koniecznośc to suma wyników badań wody z ujęcia ktorego korzysta administrator budynku lub siec wodociągowa.. oraz jako drugi składnik tej sumy braki organizmu w ten pierwiastek (fluor). Fluoru nie powinno się podawać wszystkim dzieciom, bo tak wymaga profilaktyka....

Ostatnia edycja:
Nadia ma gorączkę 39,5, 2 godziny temu podałam nurofen w czopku,co robić??????????????? Już jest 40 ,jedziemy do szpitala

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry