reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

Aga, Chrupcia, Jagoda tez wszystkie okruszki z ziemi zbiera ;)

Chrupcia, a co ze Stachulem? Co za szmery? pierwsze słyszę... :(

Jagoda po świętach ma nowe osiągnięcia - raczkowanie (ale jak ma za daleko, to woli podpełznąć ;P), stawanie w łóżeczku na nóżki (robi to co chwilę!) :)

Niestety z racji spotkania z babcią załapała też wsteczny bieg... przed świętami mówiła mamama, atatata, dadada, nienienie, jejeje, diediedie... a po świętach tylko baba i baba :(

reklama
Gratuluje majowym maluszkom nabycia nowych umiejetnosci:-)
Aga zdrowka dla Tomusia

u nas najlepiej wychodzi dada zalatujace czasem pod tata;) poza tym "nie''' i cos jakby "daj":-D w ogole jak mu sie wlaczy gadanie/spiew to nie ma przebacz;-)
dzis go posadzilam na chwile i szok nie przewracal sie ba nawet nie podpieral sie wcale tylko klockami sie bawil:-)

Aga, dzieci chyba tak maja ze skupiaja sie na jednej umiejetnosci, jak ja opanuja to dopiero kolejna. Moja odkad zaczela raczkowac praktycznie nic nie "mówi", czasem tatatatata albo ejjjjjjjjj. A wczesniej bylo duuuzo wiecej.

Gratki dla wszystkich maluchow ;)

a u nas od wigilji Gabrysia ćwiczy uparcie mama!!! ciagle krzyczy to i wyciaga do mnie ręce...jestem teraz tylko ja mama i mama!!!
i zaczyna wstawać:) a ja chce żeby raczkowala jeszcze a nie odrazu chodziła( ja nie raczkowałam i mąż tez nie:(()

Gratuluje wszystkimdzieciaczkom ich nowych umiejetnosci

Olinka sama siedzi ale jeczcze nie raczkuje,za to gada jak najeta,chyba ma to po mnie:-D

elwiwas;6425346]nie nie :) przypuszczam, że nie będziesz miała problemu z kupnem.
ja mam regulacje w odkurzaczu więc zawsze daje na najmniejsze i jak jest konieczność to zwiększam.
To jest naprawde ułatwienie dla dziecka, jak się dzidziuś przyzwyczai to potem sam sobie odciągał jak będzie starszy.
Przed i po fukuknij małemu do noska solą..
mamprzed tym jakies opory :sorry2:ale pewnie lepiej dziala bo frida przy wiekszym katarku zawodzi

Zapisalam Ole na jutro do okulisty bo znowu jej oczka ropieja:no:za czesto to sie powtarza:-( ale raz juz bylismy i wsio ok bylo
dzisiaj sasiadka mi powiedziala ze moga od zabkow

jutro sie okaze

reklama
Mnie na przykład laryngolog powiedziała że to co ja uważałam za katar u Nikosia takowym nie jest, po prostu ma jeszcze słabe chrząstki w nosku i mam nie używać fridy bo mogę mu naprawdę katar to dopiero zafundować. Poradziła aby na czysty wacik nalać przegotowanej wody i tak czyścić nos. :-)

Do góry