reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

z szyną jest mu łatwiej podnieś się z plecków do siadu bo go obciąża i mu łatwiej :) ale z raczkowania nie wiem jak sobie da radę bo ciężko mu bedzie podwinąć nóżki

reklama
spoko da radę :-) wierzę w niego.
a czemu teraz przez 2 dni nie miał szyny??
a możesz mu np w ciągu dnia na około 2 godzinki ściągać??

nie miał szyny bo jeden bucik był w reklamacji, urwał nam się paseczek ;/
no niby mogę mu ściągać ale staram się tego nie robić bo nie chce później mieć wyrzutów, ale np przed kąpielą mu ściągam żeby sobie pofikał godzinkę, do wanny i znowu butki

rownież gratuluje :)

buty juz na nogach i co .... i znow nerwy:( w łóżeczku znow sie nie obróci a ostatnie czasy śpi na brzuchu, sam sie obracał a traz znowu problem bo sie blokuje ... eh niech on juz chodzi !

elwiwas - gratki :-) zobaczysz za wf będzie najlepszy!

Stasiek raczkuje od środy i to jest masakra jakaś ;-) od 5 rano dziś co chwila wyjmuję mu z paszczy a to but małża a to kabelek, a to syfy jakieś wygrzebane spod kanapy...
W dodatku nauczył sie sam obsługiwać cycka i dziś obudziłam się o 1 z dzieckiem leżącym na brzuszku z cyckiem w buzi :szok: muszę zmienić piżamy z luźnych na ramiączka na golfy jakieś ;-)

a u lekarza niespodzianka dzieć mi utył 300 gram tylko w 2 miesiące. Przecież on je non stop...? Ma 8900 i 75cm.
I nadal szmery w sercu a terminu na ekg brak :-( chyba pójde prywatnie...

chrupcia u nas Tomek utył 500 gram w 2 miesiące i tak samo ciągle coś je.
a co do raczkowania, to rozumiem co piszesz, u nas od czasu, jak Tomek raczkuje to codziennie jest myta podłoga, bo Tomek ma jakąś manie i takie mini okruszki zbiera :-)

reklama
Życzę wam Prawdziwych Świąt , pełnych pysznego
jedzenia , gwaru rodziny , kolęd , cudnych
prezentów i wszystkiego tego co czyni Święta
prawdziwymi świętami

Do góry