reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Tak tak. Dostaliśmy właśnie takie instrukcje od pediatry jak pisze Natalia. A od farmaceuty - ostrożnie w otwieraniem opakowania.

Był doktor, stwierdził, że coś jest na rzeczy bo w naszej okolicy ma 8małych chorych pacjentów.
dorzeczy ... W płucach Dorianka czysto, gardełko różowe, wydzielina i w nosku też. Jest to zwykłe przeziębienie.
Mam tylko fukać solą morką do noska i tyle, odciągać katarek i przed i po fukąć. żadnych syropów. Wychodzić na pole jak jest ładnie. Nie trzeba go izolować od ludzi i dzieci. Niestety katar u takich mały dzieci może trwać nawet i trzy tygodnie.

Dorian waży już 8720 :D:D

Mam się nie przejmować, że teraz ruchowo będzie trochę do tyłu bo przez tą szynę to jest tak jak by komuś związać nogi.

Polecił nam basen ozonowany więc zaraz się dowiem jakie tak są koszty.

do tyłu???? jak on jest taki sprytny!!!
piękna waga:)))

u nas katarek trwał 3-4 dni, bardzo pomógł nasivin dla niemowląt- szczególnie na noc, bo nic nie charczało i spływało, więc noce mieliśmy przespane (jednak z tym nasvinem trza uważac, ja dawałam 1 kropelkę na noc). Przetestowałam go też na sobie, dawałam sobie po 2 krople na noc i ani razu nie budziłam się na smarkanie:d

Był doktor, stwierdził, że coś jest na rzeczy bo w naszej okolicy ma 8małych chorych pacjentów.
dorzeczy ... W płucach Dorianka czysto, gardełko różowe, wydzielina i w nosku też. Jest to zwykłe przeziębienie.
Mam tylko fukać solą morką do noska i tyle, odciągać katarek i przed i po fukąć. żadnych syropów. Wychodzić na pole jak jest ładnie. Nie trzeba go izolować od ludzi i dzieci. Niestety katar u takich mały dzieci może trwać nawet i trzy tygodnie.

Dorian waży już 8720 :D:D

Mam się nie przejmować, że teraz ruchowo będzie trochę do tyłu bo przez tą szynę to jest tak jak by komuś związać nogi.

Polecił nam basen ozonowany więc zaraz się dowiem jakie tak są koszty.

u nas trwał 2....a mówi sie ze katar 7 dni, chyba u dorosłych własnie...

estragon - no niby sprytny ale ta szyna jednak go blokuje :(

ja też mu tak mówie, że podobno katar leczony czy nie trwa tydzień a on mi ze nie u takich małych dzieci.

reklama
Do góry