reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
hehe a nasze małe dziecie jeszcze jest blokowane przez te boczne (hmmm jakby to nazwac?) wzgórki:d
i nie wariuje przy przebieraniu, bo to lubi, poza tym zawsze ciągnie za miśka od karuzeli:)

hehe Joniemu te boczki nie przeszkadzają a miśki z karuzeli są tak zmaltretowane, że już ledwo zipią ;)

co do ubierania to zakładanie czapki nie stanowi problemu, za to prawdziwą masakrą są ręce!!!!

Oj to u nas na szczęście spokój z obrotami na przewijaku. Obroty są na macie i łóżku, a na przewijaku jakoś nie ciągnie go. Za to ma inne zadanie do wykonania - skopać pudełka zawieszone na przewijaku - na zużyte pieluszki i z kosmetykami - tak, żeby spadły na ziemię - jak już tego dokona, to cały happy. Ja się dziwię, że on jeszcze nie ma posiniaczonych pięt od tego walenia nogą w dechę i plastik, za to ma piękny siniec na policzku od trzaskania się po buzi grzechotką. Na razie dostaje miękkie zabawki, żeby po głowie się nie walił i nie było siniaków na chrzcielnych fotach :D:D:D

oczywiście:))))))) od 2-3 tygodni:) i dzisiaj na rehabilitacji dostaliśmy pochwałę,że się "rozgalopował":p, bo wędruje i pupkę podnosi:)

No to nic się nie martw :) Moja też dopiero od niedawna obraca się na brzuszek i sama siega po zabawki :) Karolek szybko nadgoni i wyrówna do rówieśników :) Ważne, że mamusia chodzi z nim na rehabilitację bo to napewno mu pomoże :)

reklama
Moja to dawno się obraca na brzuszek,aż eis nie mogę napatrzeć.Za to mój syn tak szybko nie miał osiągnięć
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz
Co do pediatry to Staśka przepisze do pediatry
A co do wizyty to Nela dostała antybiotyk i krople na uczulenie fenistil.Ale wątpię żeby ona była alergikiem.I tez dostała skierowanie na wyniki morfologi.Wyniki wyszły dobrze.Teraz tylko czekac az wyzdrowije i czeka nas szczepienie
A co do wagi to lekarka nic nie mówi bo nie chudnie ,jest na 3 centylu.Mój Stasiek tez tak ciągle na 3 centylu

Do góry