reklama
agulam
Fanka BB :)
my mamy disne mar ,nasivin ale tez katar nadal jest.moglam kupic dzis sterimar a ja pipka kupilam znowu disnemar
Olinka bierze jeszcze syropek drosetux na kaszel,ale boje sie bo jak na razie slabo przechodzi.wlasnie sie obudzila przez ten kaszelek
Olinka bierze jeszcze syropek drosetux na kaszel,ale boje sie bo jak na razie slabo przechodzi.wlasnie sie obudzila przez ten kaszelek
katagorka20
witam, wrócilismy od kardiologa...nie jest dobrze ale więcej napiszę w grupie...mamy wadę serduszka
Majowa_Mama
witam, wrócilismy od kardiologa...nie jest dobrze ale więcej napiszę w grupie...mamy wadę serduszka
Współczuję :--(
N
nataliak
Gość
mam do Was dziewczyny pytanie: jak robiłyście badanie moczu to mocz zanosiliście w jakich pojemnikach? takich jak dla dorosłych czy są takie specjalne dla małych dzieci?
mozesz w woreczku, mozesz przelac do pojemnicza albo po prostu wlozyc woreczek do pojemniczka.
Dziewczyny jaką wodę morską polecacie do noska? Marimer, Sterimar, Disnemar a może jeszcze jakąś inną? Będę wdzięczna za pomoc bo dziś muszę coś Majce kupić...niestety sól fizjologiczna i Nasivin nie dają rady z katarem
my uzywamy nivea. na katar mielismy jeszcze euphorbium, masc majerankowa i fenistil (ale to na katar od kaloryferow), pediatra powiedzial ze z nasivinem ostroznie bo wysusza sluzowke co pomaga na chwile ale prowadzi do kataru wiec to takie zapetlenie wtedy.
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
bardzo mi przykro, mam nadzieję że z tego wyjdziecie....witam, wrócilismy od kardiologa...nie jest dobrze ale więcej napiszę w grupie...mamy wadę serduszka
Frigga
Dziewczyny jaką wodę morską polecacie do noska? Marimer, Sterimar, Disnemar a może jeszcze jakąś inną? Będę wdzięczna za pomoc bo dziś muszę coś Majce kupić...niestety sól fizjologiczna i Nasivin nie dają rady z katarem
My mamy Sterimar+Cu
reklama