reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

a mojego notorycznie biorą za dziewczynkę ! :wściekła/y::-D
Ostatnio ubrałam mu tą koszulkę z krawatem i co i nic, i tak samo. więc teraz tylko koszule na wypady :)

U nas wczoraj doktor tylko wpadł i wypisał nam receptę na mleko. Nawet mi go nie zważył a ja już taka ciekawa jestem ile waży:-)
Dał nam krem na te suche nóżki i powiem Wam, że rewelacja ! Po oliwce to mały miał zaraz suche nogi a to mu tak ładnie nawilża. Dzisiaj już tak nie waruje nogami więc może warte swojej ceny.

zdrówka wszystkim chorym bąbelkom !

reklama
Wampi to rzeczywiście waga ciężka, ja mam nadzieję że Antek będzie na 6 miesięcy ważył 8kg... chociaż marne szanse
a z serduszkiem to oby to nie było nic poważnego, termin po nowym roku????? szaleństwo

no to piekna waga synusia:) (Wampi)
A co do serduszka pocieszałaś kiedyś mnie więc moge tylko napisać że będzie dobrze i oby tylko udało się szybko uzyskac termin na wizyte do kardiologa!!

Wampi piękna waga Maluszka, my mamy 7340 2 tyg temu i wzrost ok 75 cm ( pisze ok. bo u nas od czubka głowy mierzą )
Fakt terminy szok ( my czekamy np 3 miesiące do okulisty ) Wampi a może prywatnie?

I już po szczepionce...
Dziś Majunia była bardzo dzielna...tylko się skrzywiła i troszkę popłakała.
Maja waży 9800g i mierzy 70cm...
Na bóle brzuszka lekarka kazała dawać espumisan i mam mniej nabiału jeść:(
A tak to wszystko ok:)

reklama
hej dziewczyny :-) Wampi i Julita, Tysia - no no , niezłe wyniki wagowe
ja 2 tygodnie temu byłam na szczepieniu (Toska kończyła wtedy 5 mż) - i waga wskazała 7100 g przy 65 cm - lekarz zasugerował, że to za dużo i zalecił obniżanie kaloryczności posiłków... powiedział, że waga jest powyżej normy!!!! No i oczywiście przez tego pacana zaczęłam główkować, co tu robić by Młoda tak nie przybierała...
ale doszłam do wniosku, że trafiłam chyba na jakiegoś oszołoma (to był "nie mój" pediatra - trafiłam na niego bo akurat on wykonawał badania przedszczepienne)

Do góry