reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

u nas na klepanie jest szał :-) Tak się zastanawiałam czy będzie prawo czy lewo ręczny i próbowałam wywnioskować z obserwacji. Już mi sie wydawało, że prawą częściej używa (w nowej hustawce ma dwie zabawki do ciągniecia - wtedy gra muzyczka.) Ciagnal caly czas prawą. Az mu w koncu się przekrecila tak ze nie siegal. Posapal troche, porozkminial i myk na lewą :-) Jak lewa sie przekrecila o tak dlugo próbował aż sięgnął. Normalnie mało co nie pękłam z dumy jaki jest zdolny ;-)

W ogóle widzę, że teraz uczy się w piorunującym tempie ;-)

reklama
też obserwowałam małego i częściej używa lewej rączki ale to może przypadek, od jakiegoś czasu też sam sobie ciągnie pozytywkę w bujaczku ale nie zwróciłam uwagi którą rączką.

a moja agata, choć to nic przesądzonego, to chętniej używa lewej strony... prawa jakby bardziej leniwa.. no i kopanie nogą jakby motor odpalała... oczywiście lewą nogą.. ja jej mówię... córcia motory mają odpalanie na prawą nogę.... a ona się chichra i wali lewą...
oczy dalej niebieskie.. ale nie takie błękitne jak u Agi....
Aga: gdzie link do głosowania??????

u nas oczka niezmiennie niebieskie:) ale ja i mój mąż niebieskie posidamy:)
a co do kremiku to my używamy Nivea na każdą pogodę jak narazie zadowolona jestem ladnie sie rozprowadza i wchłania i pachnie:) i buzia ładnie nawilżona a nie jest jakaś tłusta

Nicole a w jakie formie wy będziecie podawac to żelazo? słyszałam, że zastrzyki są mega bolesne
Dostałyśmy żelazo w płynie i mam podawać 2,5 ml przed jedzeniem

Mam takie pytanie z innej beczki, czy Waszym Maleństwom zmienia już się kolor oczek?

u nas oczka też niezmienne błękitne :-)
U nas również się nie zmieniają. Ja mam błękitne a R ma brązowe. Ale myślę, że zostaną błękitne ;)

reklama
u nas oczka niebieskie. Ale jakie moga być jak i ja i mąż niebieskoocy jesteśmy ;) jedynie troszke jasniejsze z czasem się zrobily.
awru - odruch tarzana ;) DOBRE ;) moja mała też to ma

a co do rączek - jak podaję grzechotkę to Agusia wyciąga lewą rączkę po czym przekłada ją sobie do prawej bo prawą jej lepiej idzie trafianie do buzi ;)

Do góry