reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Mam takie pytanie z innej beczki, czy Waszym Maleństwom zmienia już się kolor oczek?
aguska24mir
mama Pawełka :)
mój miał niebieskei terz ma takie bure wpadajace w brąz
mój też, a my oboje mamy zielone, brązowe by miał mieć?mój miał niebieskei terz ma takie bure wpadajace w brąz
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
My mamy z mężem piwne a Nikoś ma teraz takie mocno niebieskie że cudo byłoby gdyby tak zostało, eh marzenia ;-)
Tiger zaciekawiłaś mnie z tymi normami. Na chłopski rozum powinni drukować takie które odpowiadają wiekowi dziecka prawda?
Zapytam jutro pediatrę.
Trzymam kciuki za Natalkę żeby przespała spokojnie nockę po tym szczepieniu.
dzięki. Noce są ok, budzi się tylko na jedzenie. Gorzej w ciągu dnia, ale dzisiaj było super
Dalej doczytałam w Twoich postach, że normy jednak były dla dorosłych. A co do żelaza, to oby przyjmowanie obylo się bez przykrych objawow i by szybko uzupełnił się niedobór.
dziewczyny mam pytanie czy smarujecie buźke maluchom przed wyjsciem na spacer? np dzi u nas jest piekne słoneczko ale niestety bardzo mrozno i jest zimny wiaterek...a ja jeszcze nie zaopatrzyłam sie w zaden krem na zime
zawsze. Często jest to lipobase, bo mała ma suche poliki. Polecam też Nivea na każda pogodę. Nie gardzę również bambino
wow a czemu tak szybko mleko nastepne?
bebilon pepti 2 jest po 5 mż
ja myślałam o tym
Bobini Baby, krem ochronny od 1 dnia, 100 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
albo taki
Nivea Baby, krem na każdą pogodę, 50 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
moze któras juz testowała?
nivea i jest ok.
mój miał niebieskei terz ma takie bure wpadajace w brąz
ale Ci dobrze. U nas tylko Alicja ma po mnie brązowe. Natusi już sie raczej nie zmienią.
awru
Fanka BB :)
moje dziecko od wczoraj wydaje nowe śmieszne dźwięki, właśnie klepie się po kolankach i brzuszku krzycząc a buuu i coś na kształt makalele
i jeszcze eeeguuu
ja to nazywam odruchem Tarzana.. żeby dziecka od goryli nie wyzywać
reklama
u nas prawe łapsko klepie co popadnie, można w nos nieźle zarobić jak ktoś nie wie i pokojowo nastawiony
i szczypie, a jak pazurki nieobcięte to drapie
wytrąca miseczki z jedzeniem
i do tego mamy krzyki eeejdyn ejdyn, idyn
i szczypie, a jak pazurki nieobcięte to drapie
wytrąca miseczki z jedzeniem
i do tego mamy krzyki eeejdyn ejdyn, idyn