reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Hej.
Dzisiaj byłyśmy na kontrolnym ważeniu.Zosia waży 6420,300g przybrała w 2tyg :) I od dzisiaj przechodzimy już na mleczko następne.
i dostaliśmy skierowanie na badanie krwi z paluszka,profilaktycznie.

Ostatnia edycja:
na kleiku jest napisane, że można go dodawać do zupek i deserków, jeśli masz odciągnięte swoje mleko, to też możesz go dodać
No właśnie dzisiaj taki kleik ryżowy kupiłam, jest napisane że można dodawać do zupek i deserów, a że sama gotuję papki Nikosiowi to mu dodam. Do mleka mojego chyba nie będę dodawać bo nie chce mi się go ściągać a poza tym od koleżanki słyszałam że wcale nie zagęszcza mleka matki.

Hej.
Dzisiaj byłyśmy na kontrolnym ważeniu.Zosia waży 6420,300g przybrała w 2tyg :) I od dzisiaj przechodzimy już na mleczko następne.
i dostaliśmy skierowanie na badanie krwi z paluszka,profilaktycznie.

To chyba ładnie przybrała w 2 tyg, ale ogólnie to szczupła jest jak na 5 miesięcy? Moja waży ok 8,700-9 000g a ma 5 mc i tydzień.

aaa to wszystko jasne :) my ostatnio pytalismy jak wprowadzac mleko nastepne i pediatra powiedzial ze jesli zostajemy przy tym samym to najlepiej stopniowo mieszac 1 z 2.

reklama
aaa to wszystko jasne :) my ostatnio pytalismy jak wprowadzac mleko nastepne i pediatra powiedzial ze jesli zostajemy przy tym samym to najlepiej stopniowo mieszac 1 z 2.

Dokładnie,tylko ze ta nasza pediatra mowiła,ze nie ma takiej potrzeby :szok:.Ale my będziemy mieszac i nawet na opakowaniu jest napisane zeby stopniowo wprowadzać :)

Do góry