reklama
N
nataliak
Gość
wow a czemu tak szybko mleko nastepne?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja myślałam o tym
Bobini Baby, krem ochronny od 1 dnia, 100 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
albo taki
Nivea Baby, krem na każdą pogodę, 50 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
moze któras juz testowała?
Bobini Baby, krem ochronny od 1 dnia, 100 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
albo taki
Nivea Baby, krem na każdą pogodę, 50 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
moze któras juz testowała?
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
No właśnie dzisiaj taki kleik ryżowy kupiłam, jest napisane że można dodawać do zupek i deserów, a że sama gotuję papki Nikosiowi to mu dodam. Do mleka mojego chyba nie będę dodawać bo nie chce mi się go ściągać a poza tym od koleżanki słyszałam że wcale nie zagęszcza mleka matki.na kleiku jest napisane, że można go dodawać do zupek i deserków, jeśli masz odciągnięte swoje mleko, to też możesz go dodać
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Hej.
Dzisiaj byłyśmy na kontrolnym ważeniu.Zosia waży 6420,300g przybrała w 2tygI od dzisiaj przechodzimy już na mleczko następne.
i dostaliśmy skierowanie na badanie krwi z paluszka,profilaktycznie.
To chyba ładnie przybrała w 2 tyg, ale ogólnie to szczupła jest jak na 5 miesięcy? Moja waży ok 8,700-9 000g a ma 5 mc i tydzień.
N
nataliak
Gość
aaa to wszystko jasne
my ostatnio pytalismy jak wprowadzac mleko nastepne i pediatra powiedzial ze jesli zostajemy przy tym samym to najlepiej stopniowo mieszac 1 z 2.
aguska24mir
mama Pawełka :)
julita my mamy ten krem bobini i dla mnie jest super sama sie nim smaruje ma fajna konsystencje i dobrze sie wchłania zapach tez jest oki :0
reklama
Frigga
Fanka BB :)
aaa to wszystko jasnemy ostatnio pytalismy jak wprowadzac mleko nastepne i pediatra powiedzial ze jesli zostajemy przy tym samym to najlepiej stopniowo mieszac 1 z 2.
Dokładnie,tylko ze ta nasza pediatra mowiła,ze nie ma takiej potrzeby
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)