Arcobaleno
Mamusia Nikosia
U nas Nikoś był od początku mierzony w przychodni, więc się do tego przyzwyczaiłam i teraz tego oczekuję. A nie chodzi mi aby były to pomiary zgodne co to centa bo przy leżącym i kręcącym się dziecku jest to trudne, po prostu chcę wiedzieć czy rośnie wzdłuż ;-) później wymiary wpisuję w siatki centylowe i wiem czy Mały równomiernie rośnie :-) a jakoś nie pomyślałam aby go mierzyć w domu ;-)
Aga 77 u nas też się pojawił podobny problem, Mały budzi się w nocy, płacze, wije się i jak go noszę to czuję pod ręką same odchodzące gazy, zastanawiam się czy to nie przez rozszerzenie diety, on strasznie łapczywie je, ledwo nadążam mu łyżeczkę podać, a jak przestaję to zaczyna się płacz. Dobrze że dzisiaj do pediatry jedziemy.
Aga 77 u nas też się pojawił podobny problem, Mały budzi się w nocy, płacze, wije się i jak go noszę to czuję pod ręką same odchodzące gazy, zastanawiam się czy to nie przez rozszerzenie diety, on strasznie łapczywie je, ledwo nadążam mu łyżeczkę podać, a jak przestaję to zaczyna się płacz. Dobrze że dzisiaj do pediatry jedziemy.
Ostatnia edycja: