estragon
mamusia synusia:P
zazdroszcze:-Waga 7500
Długość 70 cm!!!
brawa dla Jasia za odwage
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszcze:-Waga 7500
Długość 70 cm!!!
Dzięki, ale wiesz, niby fajnie, ale...zazdroszcze:-tak:
brawa dla Jasia za odwage;-)
Ja Nikosia wtedy samego nie zostawiam, cały czas jestem koło niego, zresztą najczęściej ma wtedy smoczek w buzi. A jak myślisz kiedy weźmie daną rzecz do buzi wcześniej taką którą zna czy taką której nie zna wcale, nie uważasz że będzie jej bardziej ciekawy? ;-)
Nie martw się, mój Maluszek też ma ponad 70 cm, i ma duża główkę i nie trzyma jej stabilnie. Już przez to chodzimy na rehabilitację bo przy próbie trakcji głowa związała mu na pleckach. Rehabilitantka powiedział że powinien szybko to nadrobić, lepiej teraz chodzić póki Maluszki są malutkie i nie będą tego pamiętać :-)Dzięki, ale wiesz, niby fajnie, ale...
przez to, że jest taki długi nie podnosi tak główki jak powinien dzieć w 4tym miesiącu. Tzn. ładnie trzyma, ale rehabilitacja ma być. Przez to, że ciężka głowa, to nie trzyma jej stabilnie. Jest dość wiotki![]()
Nie martw się, mój Maluszek też ma ponad 70 cm, i ma duża główkę i nie trzyma jej stabilnie. Już przez to chodzimy na rehabilitację bo przy próbie trakcji głowa związała mu na pleckach. Rehabilitantka powiedział że powinien szybko to nadrobić, lepiej teraz chodzić póki Maluszki są malutkie i nie będą tego pamiętać :-)
No właśnie Alis dziecko może sobie zrobić krzywdę rzeczą którą zna lub nie zna. Uważasz że to moja nieodpowiedzialność bo daję Małemu folię w rękę aby ją potarmosił, czyli jak nie będę jej dawać a sobie kiedyś zrobi nią krzywdę to już nie będę odpowiedzialna?
Dokładnie, a w sumie jest jeszcze jeden powód dla którego daję mu tę nieszczęsną foliówkę, Mały ma nieprawidłowe napięcie mięśniowe i często ma zaciśnięte łapki a dzięki torebce te małe paluszki pracują :-)