reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

reklama
Wróciliśmy. Okazało się,że wszystko to o czym pisałam to sprawa zatkanego noska.
Dostałyśmy syropek z wit C wapno w kroplach i priobotyk na tą kupkę. Mam zakraplać solą fizjologiczną i wyciągać gilki.
Słyszałyście że niektóre partie viganatol są wycofywane ze względu na zanieczyszczenia?
Dziękujemy za trzymanie kciuków:*****

Ostatnia edycja:
u nas identycznie, kupka jak u dorosłego, ale bez problemu zrobiona, zastanawia mnie tylko to zabarwienie marchewkowe
U nas to samo. Tylko u nas ma nawet zabarwienie jak u dorosłego. Problemów przy jej zrobieniu nie było. Chodź wcześniej zawsze marudziła jak miała zrobić taką kupcie, teraz chyba już się przyzwyczaiła i zadowolona cały czas :)

Wróciliśmy. Okazało się,że wszystko to o czym pisałam to sprawa zatkanego noska.
Dostałyśmy syropek z wit C wapno w kroplach i priobotyk na tą kupkę. Mam zakraplać solą fizjologiczną i wyciągać gilki.
Słyszałyście że niektóre partie viganatol są wycofywane ze względu na zanieczyszczenia?
tak tak wiemy juz jakis czas temu pisalysmy o tym,chyba na poczatku tego tyg:tak:

Bylismy dzis u lekarza z Damiankiem,okazalo sie ze ma plesniawki na dziaslach ktorych ja nie zauwazylam nawet:-(dostalismy Apftin i jezeli nie pomoze to Nystanyne czy jakos tam:-) Damian wazy 7250,gardeło ma czyste,uszka tez,osluchowow wszystko ok,ze wzgl na te dziwne jedzenie Damianka moge pomalutku wprowadzac mu np marchewke,jabluszko,

hehe no to też wyskoczyłam z informacją ;-)
Nie było mnie parę dni to dlatego. Sorki:sorry2:
No ale jakby któraś nie doczytała to wycofują;-)

reklama

ufff to dobrze, że to nic poważnego!

Do góry