reklama
N
nataliak
Gość
krewetka spoko, to nie wyscig ;P
Alis nie przemuj się, każde dziecko robi różne rzeczy w swoim czasie..
ja na początku tez się stresowałam, jak czytałam, co wasze dzieci potrafią, a mój Tomek jeszcze nie..
ale pomyslałam sobie tak: są dzieci, któe w wieku 9 miesięcy chodzą, a inne w wieku 1,5 roku po mimo ze nie ma żadnych nieprawidłowości w rozwoju..
więc ja tam dałam na luz. każde dziecko rozwija się w swoim tempie :-)
p.s. Kciuki za rehabilitację :-)
daj jutro znać co ciekawego robiliście ;-)
wampi ja z początku z małżem byłam, ostatnio musiałam sama i dałam radę, wieć i ty dasz rdę :-)
ja na początku tez się stresowałam, jak czytałam, co wasze dzieci potrafią, a mój Tomek jeszcze nie..
ale pomyslałam sobie tak: są dzieci, któe w wieku 9 miesięcy chodzą, a inne w wieku 1,5 roku po mimo ze nie ma żadnych nieprawidłowości w rozwoju..
wampi ja z początku z małżem byłam, ostatnio musiałam sama i dałam radę, wieć i ty dasz rdę :-)
Lilianka przewraca sie tylko z plecków na boczek, nic pozatym
mój tak samo
ale z brzuszka na plecy za to potrafi :-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
nasza ostatnio przez takie wygibasy i mostki malo co mi się z leżaczka nie zsunęła.. normalnie jak ją zobaczyłam to zamarłam.. teraz musowo zapięta... ale w wozku teraz o dziwo na dworze zasypia.. choc ostatnio malo u nas spacerków bylo, ze względu na te paskudne choróbska...u nas jest teraz faza mostkow. najpierw tak niesmialo i tylko w wozku (nie wiem dlaczego akurat tam) a teraz juz wszedzie robi wygibasy.
a i raz mi sie tylko z plecow na brzuch obrocila, zatem to chyba nie jest jeszcze to... glowa tez jej ciezko idzie do gory jak lezy na brzuszku... ale za to pieknie lapie sobie zabawki juz na palaku lezaczka.. i wklada je do buzi...
madziamadzia
Fanka BB :)
Nasza Hanuśka na brzuszku lubi leżeć, a ostatnio jej numerem popisowym jest stękanie i w tym samym momencie robi mostek A wczoraj pierwszy raz przełożyła sobie grzechotkę z jednej ręki do drugiej
Agnieszka77
Fanka BB :)
Ja swojej Nadii próbowałam odstawić sab simplex i debridat i był horrorA nie dostała tylko jednej dawki Darła się kilka godzin, po podaniu leków wszystko minęło.Chyba tylko moja Nadunia ma jeszcze kolki,a powinno juz mijać:-(
reklama
Alis nie przemuj się, każde dziecko robi różne rzeczy w swoim czasie..
Aga ja tam na końcu dałam odpowiednią emotkę Ja nie mam żadnego cisnienia aby moje dziecko już robiło rzeczy na które ma jeszcze czas Martwiłabym się gdyby w wieku 5 czy 6 miesięcy dalej leżała na plecach i nic więcej Natomiast ona ma dopiero ciut powyżej 3 miesięcy więc luzik I tak z dnia na dzień potrafi więcej Od 3 dni łapie że żyrafka Sophie nadaje się do "ciumkania" i teraz robi to bez przerwy, do tej pory żyrafka po prostu leżała i już myślałam że nic z ich przyjaźni nie będzie a tu proszę