Dziewczyny a moje dziecko ani się nie przewraca z brzucha na plecy ani z pleców na brzuch...ona wogóle jakby nie łapała, że to wykonalne jest... Mam nadzieję, że niedługo "zaskoczy" i zaszokuje swoją mamusię nowymi umiejętnościami W sumie w poniedziałek idziemy na ćwiczenia to podpytam o jakiś "trening" dla mojej Princeski
reklama
awru
Fanka BB :)
i cmokanie tez jej sie spodobało
Wasze tez tak robia?
u nas cmokanie jest na topie od kilku dni.. pierwszy raz zaczął podczas zakupów - ależ mieliśmy ubaw ;-)
gaworzenie, krzyki (ja to nazywam kłótnią), piski, śmianie się w głos itd itp są u nas na porządku dziennym od otwarcia oczu do ponownego uśnięcia, nawet jak trzyma butlę w buzi to gada na całego!
ps. no i jak w tym wypadku to dziecko może ciągać smoka - niewykonalne
Nicole1603
A ja bym chciała żeby Lenka się wkońcu nauczyła jak się przekręcić z pleców na brzuch i jak sie odkręcić.
Narazie wygląda to mniej więcej tak że najpierw dziobie materac potem jakoś tam wychodzi jej te przekręcanie tylko jedna ręka zostaje pod spodem czyli jest przygnieciona i zaraz jest krzyk że "hilfe nie wiem co dalej". Przekręcam ją wtedy na plecki ale nie minie 5 minut i ona znowu dziobać zaczyna i potem znowu się wkurza i tak wkoło Macieja a raczej wkoło Lenki
Narazie wygląda to mniej więcej tak że najpierw dziobie materac potem jakoś tam wychodzi jej te przekręcanie tylko jedna ręka zostaje pod spodem czyli jest przygnieciona i zaraz jest krzyk że "hilfe nie wiem co dalej". Przekręcam ją wtedy na plecki ale nie minie 5 minut i ona znowu dziobać zaczyna i potem znowu się wkurza i tak wkoło Macieja a raczej wkoło Lenki
N
nataliak
Gość
a nasza dzidziunia nauczyla sie zaciskac usteczka jak nie chce jesc! kiedys jak nie chciala herbatki czy mleka to brala smoczek do buzi i po chwili wypychala a teraz zaciska wargi w kreseczke i koniec! wyglada to przesmiesznie, nagram przy okazji ;P
estragon
mamusia synusia:P
u nas jest to samo przy karmieniu łyżeczkąa nasza dzidziunia nauczyla sie zaciskac usteczka jak nie chce jesc! kiedys jak nie chciala herbatki czy mleka to brala smoczek do buzi i po chwili wypychala a teraz zaciska wargi w kreseczke i koniec! wyglada to przesmiesznie, nagram przy okazji ;P
Alis myślę, że nie masz sie czym martwic, Maja dopiero skończyła 3 miesiące i jest jednym z najmłodszych majowych dzieciaczków. Ma jeszcze czas,\.
katagorka20
nataliak..estragon u nas dokładnie to samo jak nie chce jeść to tak zaciśnie dziąsła że nie ma mowy żeby je wsunąć butle albo łyżeczkę nie i koniec!!!!
N
nataliak
Gość
u nas jest teraz faza mostkow. najpierw tak niesmialo i tylko w wozku (nie wiem dlaczego akurat tam) a teraz juz wszedzie robi wygibasy.
reklama
My jutro na 10:30 mamy ćwiczenia z rehabilitantką Mam nadzieję, że dzięki ćwiczeniom Majka szybciej załapie o co chodzi z tymi przewrotami na brzuch i z brzucha na plecy Bo na bok to ona owszem potrafi już od dawna