reklama
Wczoraj wieczorem podałam Jagodzie łyżeczkę jabłuszka z HIPPa i dziś rano puszczała mega głośne bąki! Normalnie jakby się coś pruło...! I strasznie ich dużo było. Myślicie, że to po tym jabłku?
mnie sie wydaje ze nie , jabłko ma dzialanie rozluźniające, zresztą 1 łyżeczka to malo na efekty( u nas przynajmniej 1.2 słoiczka)
zależy chyba jaki wrażliwy ma dziecko żołądek, nasz po 1-2 łyżeczki jabłka tak się dziś pruł jak stare gacie
A więc ... Po operacji mamy dodawać do mleczka łyżeczkę kaszki kukurydzianej, po tygodniu deserki (jabłuszko z czymś)pytałam czy lepsze kupne na starganie czy w słoiczku i chyba zdecydujemy się na słoiczki bo teraz wszystko pryskają, po dwóch tygodniach zupkę - bez mięska, po trzech zupkę z mięsem. Marcheweczka, pietruszka, seler i brokułka zmiksować i do po porcjować do pojemniczku i zamrozić. Najlepsze mięsko z królika lub gołębia, więc młody będzie wcinał królika bo mój dziadek ma.
Dostaliśmy maść na siusiaka (źle mu naciągałam) więc teraz przejmuje tą czynność tatuś
Doktor poprawił mi humor, ślicznie bawił się z małym, i odpowiada na wszystkie pytania
Dostaliśmy maść na siusiaka (źle mu naciągałam) więc teraz przejmuje tą czynność tatuś
Doktor poprawił mi humor, ślicznie bawił się z małym, i odpowiada na wszystkie pytania
Ja często jak mały bąki puszcza to mu mówię "co to, portki ci się prrrrrrują?" a on się cieszy jak opętany:-)
Byliśmy u lekarza, na ulewanie dostaliśmy debridat, a histerie przy jedzeniu mogą być wynikiem.... infekcji dróg moczowych Nie chce mi się wierzyć w to bo co ma infekcja dróg moczowych do karmienia?? No ale siuśki zbadamy, jutro rano łowię
Byliśmy u lekarza, na ulewanie dostaliśmy debridat, a histerie przy jedzeniu mogą być wynikiem.... infekcji dróg moczowych Nie chce mi się wierzyć w to bo co ma infekcja dróg moczowych do karmienia?? No ale siuśki zbadamy, jutro rano łowię
corina
Fanka BB :)
wrzuciłam zdjęcie w grupie-czy Wasze pociechy tez tak głowki wyginają? moja od kilku dni tak sobie upodobała i spi.
spanie to jedno, ale jak ona mi tak robi podczas kąpieli i tu juz jest niefajnie. w ogole dzieci nie powinny chyba tak głowy wyginac i patrzec sie do tyłu.
spanie to jedno, ale jak ona mi tak robi podczas kąpieli i tu juz jest niefajnie. w ogole dzieci nie powinny chyba tak głowy wyginac i patrzec sie do tyłu.
Agnieszka77
zależy chyba jaki wrażliwy ma dziecko żołądek, nasz po 1-2 łyżeczki jabłka tak się dziś pruł jak stare gacie
Nadia miała to samo, po łyżeczce jabłka darła się cały wieczór i na razie jej daję,widocznie żołądek ma za wrażliwy,tym bardziej ,że kolki jeszcze jej nie przeszły.
katagorka20
hej i tak na rehabilitacji wszystko oki nawet nie plakała..pani mgr powiedziała że mała jest silna i ladnie ćwiczy ...ładnie podnosi głowkę w każdej pozycji i co mozemy to ja przyzwyczajać do pozycji na brzuchu
i byliśmy u dr rehabilitacji na kontroli z mała!!! i najlepsza wiadomość mała jest zdrowa i w zupelności sprawna jak na swoj wiek tzn nie ma do niej żadnych zastrzeżen i powiedziala że możemy sobie juz podarowac ta rehabilitacje...ale my jeszcze pojedziemy raz we wtorek a sr i czw odpuscimy...powiedziala ze lepiej żebysmy sobie bawiły ićw same w domku po co maluszka narazac na stres...aha i tak tylko dla formalności widzimy się za dwa miesiące 21 pazdziernika
i byliśmy u dr rehabilitacji na kontroli z mała!!! i najlepsza wiadomość mała jest zdrowa i w zupelności sprawna jak na swoj wiek tzn nie ma do niej żadnych zastrzeżen i powiedziala że możemy sobie juz podarowac ta rehabilitacje...ale my jeszcze pojedziemy raz we wtorek a sr i czw odpuscimy...powiedziala ze lepiej żebysmy sobie bawiły ićw same w domku po co maluszka narazac na stres...aha i tak tylko dla formalności widzimy się za dwa miesiące 21 pazdziernika
wrzuciłam zdjęcie w grupie-czy Wasze pociechy tez tak głowki wyginają? moja od kilku dni tak sobie upodobała i spi.
Moja śpi identycznie, zresztą też wrzuciłam takie zdjęcia do grupy to możesz obejrzeć. Ja się zaniepokoiłam bo czasem takie odginanie główki świadczy o wzmożonym napięciu mięśniowym, także dziś na szczepieniu i wizycie u pediatry pokazałam zdjęcie Majki jak tak śpi i lekarz dała mi skierowanie do neurologa bo lepiej to sprawdzić choć to może być nic...Ale nieleczone wzmożone napięcie mięśniowe może doprowadzić nawet do porażenia mózgowego także wolę nie ryzykować...Dziś się zapisałam już na wizytę do neurologa i 1 września idziemy
reklama