reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

u nas też problem kupkowy. Od kiedy mały pije sztuczne mleko (nan sensitiw, teraz normalne 1) nie może zrobić kupki...
jaką herbatka dopajacie maluszki ?

W poniedziałek syn ważył 5380g rośnie jak na drożdżach :D

reklama
mnie tez juz do szpitala wysylali. Na szczescie skonsultowalam z innym pediatra, zrobilismy diagnostyke i dalej leczymy w domu.

Odstawiony byl na 36h od cyca i 2X po 3 doby meczylismy sie z pasteryzowaniem

U nas bilirubina:
13,6
10
znowu 13
i teraz po sztucznym 6,55

Bylby zaszczepiony gdyby nie jednoczesne nieprawidlowe wyniki watrobowe
aa widzisz, to rzeczywiście wiele wyjaśnia, u nas była bilirubina całkowita 3,04 czyli niżej niż u Prezesa
to trzymam kciuki, by szybciutko Wam spadała

u nas też problem kupkowy. Od kiedy mały pije sztuczne mleko (nan sensitiw, teraz normalne 1) nie może zrobić kupki...
jaką herbatka dopajacie maluszki ?

W poniedziałek syn ważył 5380g rośnie jak na drożdżach :D
elwiwas!!! no nieźle - moja miała taką wagę dokładnie tydzień temu, czyli gdy kończyła 8 tygodni
pięknie rośnie Dorianek

malina - to juz ładny wynik :)) jeden stres z głowy!

Dzwonilam do przychodni coby sie zapisac na szczepienie (ktore mamy zrobic jak najszybciej).

Pierwszy wolny termin - 2 sierpnia. No normalnie wolne żarty...
Zapisała nas dodatkowo po awanturze ale do przychodni na drugim koncu miasta i w ciagu dnia wiec maz nas nie zawiezie...

Elwiwas my mamy herbatkę z kopru Hippa i uspokajajacą tez Hippa, mój Antoś woli ta drugą a zauważyłam też że po herbatce z kopru ma więcej bolących bączków

Z mlekiem to widze, ze wam nie pomoge, trudno mi cos polecic, bo z tego co piszecie to sa u was zupelnie inne marki niz tutaj.

reklama
Do góry