reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie,wychowanie i rozwój naszych dzieciaczków

byliśmy dziś na wizycie w poradni rehabilitacyjnej i na razie nie wymaga stricte rehabilitacji, tylko mam przez 1,5 mies spróbowac z nim się "bawic" w przekręcanie buźki w drugą stronę, dr rzucał nim na wszystkie strony, podrzucał na jednej ręce, ale mu się to zdecydowanie podobało, bo się śmiał na głos, dopiero zaczął marudzic jak zaczęłam Go ubierac, pewnie pomyślał- głupia matka mnie już zabiera, a tak było fanie:)))

i wagą się pochwalę:) równiutko 5 kg:))), pan dr powiedział, że idealnie do wieku, więc się nie martwię

Ostatnia edycja:
reklama
my juz po szczepieniu, Lila wazy 5200g i ma 61cm, dzielnie zniołsa 3 wkłucia , niestety pediatra dala nam skierowanie do poradni rehabilitacyjnej w celu obserwacji rozwoju ruchowego, takze musze wrócić z Krakowa tydzień wcześniej bo zwolniło sie miejsce na 20 lipca

krewetka zarejestruj się jak najszybciej, bo terminy są dłuuugie, my dziś bylismy w por rehabilitacyjnej w jana pawła (miałam 3-tygodniowy termin), bardzo fajny pan dr, jak chcesz, to mogę Ci wysłac nazwisko na pw

krewetka zarejestruj się jak najszybciej, bo terminy są dłuuugie, my dziś bylismy w por rehabilitacyjnej w jana pawła (miałam 3-tygodniowy termin), bardzo fajny pan dr, jak chcesz, to mogę Ci wysłac nazwisko na pw

estragon dzięki, ja dostałam skierowanie do Nowego Sacza, na 20 lipca termin sie zwolnił i muszę dymać z Krakowa:baffled:( tylko nie wiem jak bo będę sama i bez samochodu)

Ostatnia edycja:
jestesmy po szczepieniu tzn maly dostalk tylko zoltaczke gdyz jeszcze pecherzyk mi sie nie zagoil po szczepieniu jak tylko sie urodzil

wazy 5400g:-) a wiec od 4 tyg przytyl 1200g:-) najnizsza waga po urodzeniu to 3380

kryzyl chyba minal znowu czuje ze cyce pelne:-) oby tak juz bylo wciaz:-)

my tez dzis tylko WZW B.

Zobaczymy jak bidulin to zniesie. Niestety wolny termin był tylko na drugim końcu miasta i będziemy się tarabanić w ten upał pół trasy autobusem (mąż nas przejmuje w centrum)

No i skojazona juz chyba odpada...

Lilka dzielnie zniosła 3 wkłucia, wczoraj trochę niespokojna, ale obyło sie bez goraczki, przez 6 tyg przybyło 1100g wiec trochę przystopowała, bo już martwiłam sie ze będzie z niej klocuszek

reklama
jestesmy po szczepieniu tzn maly dostalk tylko zoltaczke gdyz jeszcze pecherzyk mi sie nie zagoil po szczepieniu jak tylko sie urodzil

wazy 5400g:-) a wiec od 4 tyg przytyl 1200g:-) najnizsza waga po urodzeniu to 3380

kryzyl chyba minal znowu czuje ze cyce pelne:-) oby tak juz bylo wciaz:-)

Komi!! Pięknie :-) Tylko się cieszyć, gratulejszyn

Do góry