enka75
mamuśka :)
princi, a nie są to może lekarze Pl, którzy wyemigrowali ?? bo coś mi tak pasuje hehhe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem zdania ze z takim malenstwem nie ma na co czekac i jesli dzieje sie coskolwiek niepokojacego to nalezy isc do lekarza nawet jesli powod okaze sie blachy to lepiej sprawdzic chocby dla wlasnego spokoju. Pozatym jesli jednak okaze sie ze cos jest nie tak to im szybciej leczone tym predzej dzidzia poczuje sie lepiej. Moze to faktycznie ząbki u twojej małej jesli nie ma zadnych innych objawow chocby katarek czy cosdobra dołączam do mam chorych maluchów. Moja mała ma napady wieczorne temperatury (bez kaszlu, kataru czy innych dodatkowych objawów). Dzisiejszej nocy 38,6
rano brak tempery , wesoła, ruchliwa ect . Na razie obserwuję. Może to ząbki ??? nie wiem.
Jestem generalnie osobą, która unika lekarzy jak ognia, no ale ....dziecko to dziecko. mam nadzieję że będzie oki, nie wiem tylko kiedy koniecznie trzeba iść do lekarza, różne źródła różnie podają: że jak temp przekracza 39 no tak ale jak długo ?
Mamuśki może drobna pomoc ??