reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mnie dopadło chróbsko w nd, a od pn jestem na antybiotykach. Ł na morzu.... Po przedwczorajszej nocy Sonie dopadła temp. i ropa z oczu, wczorajszego owieczoru miała juz 39,4 C mimo syropów przeciwgorączkowych,,, skończyło sie na karetce w nocy i przepisanych antybiotykach (powiekszone migdały i czerwone ucho srodkowe)... masakra....
A od rana wymioty i krew z nosa... :(

Zdrówka życzę!

dentinox

małgosia trzeba było tak zrobić :) grunt , ze badania wykluczyły "paskudztwo"
Dziunka- brawo dla dzielnej Asi!!!!!!!!! kiedy wyniki?

Dziś po 11, ja odbiorę po pracy po 14.

Ja stosuję Bobodent.

reklama
na pewno może być od antybiotyku bo jelitka wyjałowione. A dajesz też coś na odbudowę bakterii ?
No własnie mam z tym problem (antybiotyk bierze od wczoraj dopiero) tzn tu nie mają typowych probiotyków które mozna dostac w aptece. Zostają tylko jogurty.... A ona alergik.... Dałam jej dzisiaj 3małe łyżeczki jogurtu ale krzyczała strasznie że nie chce bo zaczyna mieć uraz do łyżeczki - antybiotyk w płynie, paracetamol w płynie, ibuprofen w płynie... Dobrze ze chociaz wode pije i odrobine mleka w ciągu dnia przyswoi....
Dzisiaj rano znowu było haftowanie... :(

Aha - a dostaje antybiotyk o nazwie Pinomax Amoxicillin

No własnie mam z tym problem (antybiotyk bierze od wczoraj dopiero) tzn tu nie mają typowych probiotyków które mozna dostac w aptece. Zostają tylko jogurty.... A ona alergik.... Dałam jej dzisiaj 3małe łyżeczki jogurtu ale krzyczała strasznie że nie chce bo zaczyna mieć uraz do łyżeczki - antybiotyk w płynie, paracetamol w płynie, ibuprofen w płynie... Dobrze ze chociaz wode pije i odrobine mleka w ciągu dnia przyswoi....
Dzisiaj rano znowu było haftowanie... :(

Aha - a dostaje antybiotyk o nazwie Pinomax Amoxicillin

A to:
Probiotic supplement - Protexin Healthcare
Probiotics | Prebiotics | Optibac | Dtecta | Bimuno | IBS - Pharmacy2U

Mary zdrówka dla Ciebie i małej!!!!!!!!!!!!
koniecznie dziunka daj znać!!!!!!!!

Czy to możliweżeby nam szły zeby 3?? kupy sa taie jak przy poprzednich zebach , w nocy marudny jest, ale zajrzec nie mam jak :)

reklama
Do góry