reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Osz matko ;/
Mój mąż by mnie opierpapier ze dziecko męczę i wymyślam mu choroby a to tylko trzydniówka ;/
Zawsze jak jeździliśmy 2x i wyniki były ok to miał lekką do mnie pretensję ze się czepiam dziecka ;/ więc teraz daruję sobie.
wiesz 3-dniówka z reguły pojawia się w 3 albo 4 dobie a ta wysypka była w 6
jeszcze na dokładkę to była sobota a jego tak dziwnie wysypało
zadzwoniłam po pogotowie i przyjechał lekarz reumatolog(taki mi się trafił niestety) i nastraszył mnie że to może być szkarlatyna i lepiej to sprawdzić bo przy szkarlatynie podaje się antybiotyk więc dał skierowanie do szpitala
wiem wiem jako matka już 4 dziecka powinna odróżnić szkarlatynę od 3-dniówki no ale ja nie potrafiłam
ale dla swojego widzi mi się na pewno dziecko nie narażała bym na taki stres

reklama
Osz matko ;/
Mój mąż by mnie opierpapier ze dziecko męczę i wymyślam mu choroby a to tylko trzydniówka ;/
Zawsze jak jeździliśmy 2x i wyniki były ok to miał lekką do mnie pretensję ze się czepiam dziecka ;/ więc teraz daruję sobie.

Moim zdaniem warto sprawdzic o jeden raz za duzo niz cos przeoczyc i potem miec do siebie pretensje gdyby cos jednak wyszło nie tak po jakims czasie....... tzw dmuchac na zimne niz czekac na az wyjdzie cos powazniejszego

Mnie dopadło chróbsko w nd, a od pn jestem na antybiotykach. Ł na morzu.... Po przedwczorajszej nocy Sonie dopadła temp. i ropa z oczu, wczorajszego owieczoru miała juz 39,4 C mimo syropów przeciwgorączkowych,,, skończyło sie na karetce w nocy i przepisanych antybiotykach (powiekszone migdały i czerwone ucho srodkowe)... masakra....
A od rana wymioty i krew z nosa... :(

dentinox

małgosia trzeba było tak zrobić :) grunt , ze badania wykluczyły "paskudztwo"
Dziunka- brawo dla dzielnej Asi!!!!!!!!! kiedy wyniki?

Mnie dopadło chróbsko w nd, a od pn jestem na antybiotykach. Ł na morzu.... Po przedwczorajszej nocy Sonie dopadła temp. i ropa z oczu, wczorajszego owieczoru miała juz 39,4 C mimo syropów przeciwgorączkowych,,, skończyło sie na karetce w nocy i przepisanych antybiotykach (powiekszone migdały i czerwone ucho srodkowe)... masakra....
A od rana wymioty i krew z nosa... :(
to zdrówka życzę Tobie i Twojej córeczce
oby choróbsko jak najszybciej przeszło

reklama
Jeju mała była taka marudna przez cały dzień ze myslalam ze oszaleje. Katar ja meczy, zebole ida na potege. Jak na moje oko to ida 3 na raz. Niech sie tylko szybko przebijaja bo sie wykoncze ;-) A i musze wam powiedziec ze udaje mi sie w koncu użyc fridy, nie tak do konca dobrowolnie ale juz o niebo lepiej niz wczoraj. Chyba mala zrozumiala ze chce jej pomoc i sie poddaje . Uff mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie po wszystkim.

Do góry