reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Adas dzis byl wazony ma 5150 i idealnie na swojej krzywej centylowej sie miesci tyle ze dlugi jest:tak:

Witamina D nie jest rekomendowana dla dzieci ponizej 6 msc:no: juz drugi raz pytalam
ja nie rozumiem tego naprawde, w PL sie podaje a tu nie
i wogole przeciez w wieku 6 mcs to juz bedzie jadl normlne rzeczy wiec w nich tez witamina jest D wiec po co dodatkowo:eek::confused2:

ciemieniucha mala na szczescie i mam sie nie przejmowac, angielskim zwyczajem przemywac przegotowana woda, oliwka jak chce

reklama
Dziewczyny chciałam Wam powiedziec że z oczkiem wszystko w porządku :-D
Już na drugi dzień wszystko wróciło do normy :tak:

I mam jeszcze pytanie czy macie może jakieś tabele z prawidłową wagą Dziecka??
Chodzi mi o to ile powinno ważyć Dziecko w danym miesiącu życia :-)

reklama
Do góry