izabela...
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny :-) czyli w ten gorąc nie będę podawać wit d3
a do kiedy ją należy dziecku dawać?
a do kiedy ją należy dziecku dawać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malbertka :-) a Ala nie zjada tych ozdóbek do włosków??? bo moja maułpa :-) zdziera wszystko i zaraz sie za konsumpcję bierze :-( i mam stracha je cokolwiek zakładać żeby się potem tym nie zadławiła...
a grzywa ciągle w oczyskach :-( choc teraz jak upocona przez te upały to da się spacyfikowac....
a ja mam jakąś wklesłą klatke piersiową, bardzo tego nie widac ale jak mam obcisła bluzke to wystaja strasznie żebra na samym dole - moze to tez własnie brak D, bo ja tez duza dziewczyna byłam...Bartek tak bardzo szybko urósł żeby krzywicy się nie dorobił, ja jak byłam mała to jakiś lekarz ni pomyślał ze jestem dużym dzieckiem (na rok wazylam13 kg) i że przydałoby się zwiększyc dawke, moja mama sama też tego nie wiedziała bo skąd i teraz mam krzywe żebra-taka pozostałość początków krzywicy - na szczescie nie widac tego ale czuć jak się pomaca żebra palcami