A dziewczyny,sudocrem to stosuje się tylko przy jakiś poważniejszych odparzeniach,prawda? Nie tak na codzień w ramach pielęgnacji,hm?? bo to bardzo wysuszające jest??no i uczulające dodatkowo z tego co piszecie...
Ja używam go przy każdorazowej zmianie pieluszki. Nie zauważyłam nadmiernego wysuszenia czy podrażnienia po tym kremie.
A moze Kasiu i tak,nie pomyslalam o nich....nigdy zadna nie miala,a jak one wygladaja?
Ostatnio jak pije mleko z butli to cala mokra jest,nawet rozbieram ja teraz do jedzenia....nawet jak dlugo sie dzrze to mokra sie robi,a w domu ciagle taka sama temperatura![]()
Zupełnie jak moja Martyna. Ale obeszło się bez potówek.
a moja Maja jak się urodziła to miała na dole główki nad szyją (kark to chyba jest) takie czerwone plamki, teraz trochę zbledły i jedna lekarka powiedziała, że to zblednie a drugi lekarz, że zejdzie całkiem...
ja podobno też coś takiego miałam, teraz to nie wiem czy jest, bo nie widzę i włosy są)
wasze dzieci też coś takiego mają?
Martyna też to ma i są już dużo bledsze, niż jeszcze pare miesięcy temu, choć nie wiedze, zeby chciało to zniknąć...