reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
A my byliśmy wczoraj u lekarza na kontroli i niestety Jaś nie jest zdrowy :-( ale za to Jula jest, no i zważyłam Jasia i wyszło 8700 ;-) a na wyjsciu ze szpitala dwa tygodnie temu mieliśmy 8150 więc mój bąbel odrobił straty spowodowane chorobą.

My dziś u alergologa i wszystko OK
U lekarza wszystko super. Oliwka zdrowa jak rybka tfu tfu by nie zapeszyć. Rozwija się prawidłowo i ważymy 8100 :-)

A my już tydzień borykamy sie z katarem i pozbyć sie go nie umiemy. Mała zaczyna do tego coś pokasływać, ale mam nadzieje, że to spowodowane pływającym po gardle katarem... :-(

Ja wczoraj przed kąpielą zmierzyłam centymetrem moje dziecko i normalnie 66cm mi wyszło. Czy to możliwe żeby ona w niespełna miesiąc 2 cm urosła? Po ubrankach widać już bo niektóre 62 są już za małe więc ubieram ją w 68. U was też to takie skoki wzrostu są?

Ja wczoraj przed kąpielą zmierzyłam centymetrem moje dziecko i normalnie 66cm mi wyszło. Czy to możliwe żeby ona w niespełna miesiąc 2 cm urosła? Po ubrankach widać już bo niektóre 62 są już za małe więc ubieram ją w 68. U was też to takie skoki wzrostu są?

U nas tak właśnie jest. Długo Hania chodzi w jednym rozmiarze i nagle w tydzień muszę zmienić cała rozmiarówkę.

A my wrocilismy od lekarza bo Alex cala noc nie spal bo kaszel go meczyl i sie budzil z placzem. Jestem wsciekla i juz wszystkie lzy wyplakalam bo nas odeslali do domu bez zadnych lekarstw i bez badania:( Kazala nam sie najpierw telefonicznie umowic bo stwierdzila ze nie bedzie tracic lanchu na nas. Po za tym powiedziala ze to nie jest grozny kaszel i dopiero jak bedzie mial trudnosci z oddychaniem badz goraczke to mamy dzwonic:-( :-( Malemu tak charczy w oskrzelach i biedny nie moze tego wykaszlec:-( Jutro jak nie bedzie lepiej jedziemy do szpitala:-( Trudno posiedzimy pare godzin na poczekalni ale moze racza tam nas zbadac:-( ;-( Buuuu

reklama
Matko, Oleńka współczuję durnej baby! A nie ma u was w przychodni wizyt nagłych? U nas to się nazywa emergency appointment, i nie ma bata, muszą cię przyjąć.
Co do wzrostu Jagoda ma jak widać na suwaczku 8 miechów a ciuszki nosi niektóre jeszcze 3-6m, a od niedawna 6-9, wzrostu ma 67 cm i co ja mam powiedzieć?

Do góry