Dziewczyny czy wasze maluchy tez stekaja i wydaja dziwne dzwieki? Moja tak prycha sobie czasami przez pol godziny w lozeczku zanim zasnie
u mnie jest podobnie :-) fajne dźwięki wydaje też przez sen nawet dziś je nagraliśmy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy wasze maluchy tez stekaja i wydaja dziwne dzwieki? Moja tak prycha sobie czasami przez pol godziny w lozeczku zanim zasnie
Wy już byłyście u ortopedy zbadać bioderka?? Nam położna powiedziała że najlepiej iść w drugim miesiącu życia i bądź tu mądry
paulinakrk a kto sprawdza bioderka? dostaliscie jakies skierowanie? nam nic lekarz nie mowil a Jas niedlugo konczy 4 tygodnie